Lyon repülőjegy

Lyon repülőjegy

Lyon repülőjegy

Ha a Lyonba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Lyon repülőjegy árak oldalunkat.

Lyonba sajnos egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet Budapestről, mivel a magyar utazók körében ez egy kevésbé keresett úti cél. Átszállással azonban a Brussels Airlines (brüsszeli átszállással), az Austrian Airlines (bécsi átszállással), a Lufthansa (müncheni átszállással), a KLM (amszterdami átszállással) és az Air France (párizsi átszállással) kínál repülőjegyet Lyonba.

 

Lyon

Aligha akad Franciaországnak még egy olyan települése, amelyről mindenkinek eszébe jut valamiféle egyedi, kellemes, magával ragadó hangulat még akkor is, ha történetesen sosem járt a városban. Talán annak is köszönhető ez a sajátos adottság, hogy Lyont – mindazon túl, hogy a francia konyhát mindenhol ismerik a világon – az élvezetek fellegváraként emlegetik.

Valóban, Lyonban fellelhetjük a francia gasztronómia legjavát, s varázslatos hangulatú piacán a szarvasgombától kezdve a fácánon és az osztrigán keresztül a csukákig mindenféle ínyencség megtalálható. Nem véletlenül híresült el konyhájáról a város; kevés olyan hely létezik a világon, ahol az éttermek ennyire nagy hangsúlyt fektetnének az alapanyagok kifogástalan minőségére.

Természetesen a gasztronómia csak hozzájárult ahhoz, hogy Lyont megismerje a világ, ugyanis az UNESCO által a világörökség részének nyilvánított óvárosi rész már önmagában is megérné, hogy Európa szerte mindenki meglátogassa ezt a csodás francia települést.

Ha igazán jól akarjuk eltölteni szabadidőnket, miközben nem kell meggondolnunk, merre menjünk, hová üljünk be, Lyonnál tökéletesebb választást keresve sem találhatunk, a várost járva ugyanis mindenfelé páratlan élményeket szerezhetünk.