Guadeloupe repülőjegy

Guadeloupe repülőjegy

Guadeloupe repülőjegy

Ha a Guadeloupébe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Guadeloupe repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Guadeloupere egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Guadeloupe repülőjegyet lehet foglalni az Air France, a British Airways és a KLM járataira.

 

Guadeloupe

Guadeloupe igazi különlegességnek számít a Karib-térségben, hiszen ez Franciaország egyik tengerentúli megyéje. A sziget hivatalosan is az ország részét képezi, ez a régi gyarmatbirodalom egyik utolsó, megmaradt bizonyítéka, amely szépsége és kiváló strandjai miatt a Karib-szigetekre látogató turisták egyik közkedvelt úti célja.

A sziget 1674-től lett Franciaország gyarmata, cukornádtermesztő vidékként szolgált, ahol afrikai rabszolgákkal dolgoztattak, és bár ezek az idők elmúltak, a cukornád ma is jelentős szerepet tölt be a sziget életében, mivel ez a helyi rum és barnacukor alapja.

A sziget etnikuma rendkívül változatos, hiszen az Afrikából idehurcolt rabszolgák idővel keveredtek a francia és később az angol lakossággal is, valamint manapság egyre nagyobb az indiai és arab bevándorlók száma.

Guadeloupe strandjai tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a turisták számára, azonban érdemes megcsodálni a sziget természeti szépségeit is, mint például az 1484 méter magas Soufrière vulkánt, vagy felkeresni a piacot, ahol változatos színekben és illatokban fürdőző standokkal igyekeznek vásárlásra csábítani a kereskedők. Guadeloupe csodálatos tengerével és varázslatos tájaival igazi üdülőparadicsom, kultúrájának sokszínűsége pedig feledhetetlen élménnyé teszi az itt tartózkodást.