Bordeaux repülőjegy

Bordeaux repülőjegy

Bordeaux repülőjegy

Ha a Bordeauxba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Bordeaux repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Bordeauxba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Bordeaux repülőjegyet lehet foglalni a KLM és az Alitalia járataira.

 

Bordeaux

A franciaországi Bordeaux városát legtöbben a borokról ismerik, de természetesen nem csak ezért érdemes ellátogatni ebbe a hangulatos városba. Nagyon híres még konyhaművészete is, hisz nagyon finomak az itt termő zöldségek, de az óceán közelsége miatt a tenger gyümölcsei is fenségesek.

Nem csak borászati központ, hanem egyetemi város is Bordeaux, hisz jelenleg négy egyetem is várja a továbbtanulni vágyókat. Ezenkívül rengeteg érdekes és szép látnivalót is megtekinthet az ide utazó. A leglátványosabb talán az úgynevezett Hold kikötője városrész, melyet 2007-től a világörökség részének nyilvánították. A látnivalók között érdemes megemlíteni még a Szent András-katedrálist, melynek legnagyobb érdekessége, hogy bár román stílusban kezdték építeni, mégis a gótika jegyei láthatóak rajta.

A kihagyhatatlan látnivalók közé sorolhatjuk még a Szent Mihály-bazilikát is. Hatalmas, 109 méteres falaival Dél-Franciaország legmagasabb épülete. Csodálatosan csipkézett falai szinte az egész városból láthatóak. A botanikus kert is nagyon jó kikapcsolódást ígér az egész család számára. A sétálóutcát ne hagyjuk ki, hisz ez Európában a leghosszabb. Rengeteg méregdrága üzlet csillogó kirakat csábít minket. Ha anyagilag nem is engedhetjük meg magunknak, hogy itt vásároljunk, akkor is megéri itt nézelődni.

A finom borok, a csábító ételek, a remek építészet mind hozzájárul ahhoz, hogy igazán jól érezzük itt magunkat.