Francia Polinézia repülőjegy

 

Francia Polinézia repülőjegy

Francia Polinézia repülőjegy

Balra vagy jobbra induljunk? Tehetjük fel a kérdést, ha Francia Polinézia a cél, ugyanis nagyjából ugyanolyan messze van akár keletre, akár nyugatra indulunk el Magyarországról.

A nagyon alacsony számú érdeklődés miatt egyik légitársaság sem indít a Francia Polinéz szigetekre közvetlen repülőjegyet Budapestről (a távolság miatt sem lehetne), és átszállással sem könnyű ilyen repülőjegyet találni. Érdemes úgynevezett saját átszállásos (self-connect) repülőjegyet keresni. Ez azt jelenti, hogy előbb lefoglal egy repülőjegyet például valamelyik Észak Amerikai városba, és onnan megint egyet a Francia Polinéz szigetek egyikére. Ha ezt a módot választja, érdemesebb nyugatnak indulnia.

Francia Polinéziába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe a pontos úti céljának helyét (város) és időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A repülőjegy listát tovább szűkítheti az igényeinek megfelelően, és ha talált megfelelő repülőjegyet, azt online le is foglalhatja.

 

Népszerű úti célok Francia Polinéziában