Francia Polinézia repülőjegy

Francia Polinézia repülőjegy

Francia Polinézia repülőjegy

Balra vagy jobbra induljunk? Tehetjük fel a kérdést, ha Francia Polinézia a cél, ugyanis nagyjából ugyanolyan messze van akár keletre, akár nyugatra indulunk el Magyarországról.

A nagyon alacsony számú érdeklődés miatt egyik légitársaság sem indít a Francia Polinéz szigetekre közvetlen repülőjegyet Budapestről (a távolság miatt sem lehetne), és átszállással sem könnyű ilyen repülőjegyet találni. Érdemes úgynevezett saját átszállásos (self-connect) repülőjegyet keresni. Ez azt jelenti, hogy előbb lefoglal egy repülőjegyet például valamelyik Észak Amerikai városba, és onnan megint egyet a Francia Polinéz szigetek egyikére. Ha ezt a módot választja, érdemesebb nyugatnak indulnia.

Francia Polinéziába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe a pontos úti céljának helyét (város) és időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A repülőjegy listát tovább szűkítheti az igényeinek megfelelően, és ha talált megfelelő repülőjegyet, azt online le is foglalhatja.

 

Népszerű úti célok Francia Polinéziában

 

Bora Bora

Bora Bora repülőjegy

Francia Polinéziában, a Társaság-szigetek északnyugati részén fekszik a Csendes-óceán tiszta, édeni csücske, a Bora Bora. A trópusi sziget területe mindössze 29 km², Papeetétől, Tahiti fővárosától csupán 230 km választja el. ...

Bővebben »

Francia Polinézia

Az egzotikus, jelenleg is Franciaországhoz tartozó, öt szigetcsoportot magába foglaló, csendes-óceáni Francia Polinézia valódi üdülőparadicsom. Kellemes időjárás, kristálytiszta tenger, csodálatos napsütés és az utánozhatatlan polinéz vendégszeretet földje a szigetegyüttes.

Francia Polinézia talán legismertebb szigete a sokszor a földi mennyországot is szimbolizáló Tahiti. Cook kapitány azon embereknek egyike, akiknek Tahiti nagy hírét köszönheti. A híres hajós a Szerelem Szigetének nevezte, ami természeti csodáit látva, romantikus hangulatát megtapasztalva nem is meglepő.

Tahiti fővárosa, Papeete hihetetlenül nyüzsgő éjszakai életet tudhat magáénak. Egymást érik itt a jobbnál jobb szállodák, a kiváló éttermek, tengerpartján mesébe illő fehér homokos strandokat találunk. Francia Polinézia szigetvilága feledhetetlen élményt nyújt az európai ember számára nem mindennapi zuhatagaival, mélyzöld völgyeivel.

Francia Polinézia az egyik legkiválóbb üdülőhely, elsősorban a pihenni vágyóknak ajánljuk, mivel itt minden gondot magunk mögött hagyhatunk, és átadhatjuk testünket, lelkünket a természet szépségeinek, a békés időtöltésnek.