Fehéroroszország repülőjegy

Fehéroroszország repülőjegy

Fehéroroszország repülőjegy

Magyarországról Fehéroroszországba jelenleg a Belavia légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással többek között az Aeroflot, a LOT, a Lufthansa és az Austrian Airlines légitársaságok is kínálnak olcsó Fehéroroszországba szóló repülőjegyeket.

A Fehéroroszországba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos fehéroroszországi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Fehéroroszországban

 

Minsk

Minsk repülőjegy

Fehéroroszország fővárosa, az 1067-ben alapított Minszk az ország szíve és lelke, valamint a Független Államok Közösségének székhelye. Annak ellenére, hogy a második világháború komoly károkat okozott sok épületében, még mind...

Bővebben »

Fehéroroszország

A Balti-tenger és a Fekete-tenger által két oldalról közrefogott állam szintén az európai országok eddig kevéssé felfedezett képviselői közé tartozik. Fehéroroszország történelme igen viharos volt, éppen ezért sokáig nem tekintettek rá valódi turistacélpontként, holott ennek az elmúlt évszázadok során folytonosan más országok által birtokolt területnek a rendkívüli szépségét nem lehetne elvitatni.

Fehéroroszország a természeti kincseit nézve rendkívül különleges, a területéhez képest rengeteg, mintegy 10 000 apró tavacska található szerte az országban, nem véletlen, hogy az erdőkkel övezett tavak főként mocsaras környékén rendszeresen tartottak és tartanak vadásztúrákat, de kirándulásokra is éppúgy alkalmas tájakat, túraútvonalakat találhatunk országszerte.

Semmiképp nem szabad lemondania Fehéroroszország meglátogatásáról azoknak sem, akik inkább a városnézős időtöltést részesítik előnyben, hiszen rengeteg látnivaló várja a klasszikus üdülések kedvelőit is. Minszk városában számos templom található, melyekhez foghatót keveset találni Európában, Zsaszlávl és a páratlan szépségű Homel városának megtekintése pedig szintén kihagyhatatlan program.