Minsk repülőjegy

Minsk repülőjegy

Minsk repülőjegy

Ha a Minskbe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Minsk repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Minskbe csak a Belavia légitársaság indít közvetlen járatokat, de átszállással az Aeroflot, a LOT, a Lufthansa és az Austrian Airlines kínál olcsó Budapest – Minsk repülőjegyet.

 

Minsk

Fehéroroszország fővárosa, az 1067-ben alapított Minszk az ország szíve és lelke, valamint a Független Államok Közösségének székhelye. Annak ellenére, hogy a második világháború komoly károkat okozott sok épületében, még mindig számos olyan látványossággal rendelkezik, melyek érdemesek a megtekintésre.

A XVII. században épült bencés apátság, valamint a szintén ez idő tájt épített Szentlélek-katedrális és Szent József-templom a helyi nevezetességek legismertebbjei, amelyeket minszki kirándulásunk alkalmával mindenképp ajánlatos útba ejteni. A látogatottabb helyszínek egyike az 1710 körül épült Szűz Mária-templom és az egykori jezsuita kolostor, de jelentős népszerűségnek örvend a Szent Péter és Pál-templom, melyet még az 1620-as években emeltek.

Habár Minszk főként a látványos egyházi épületek városa, a Piscsali-kastély és a XVIII. századi városháza is olyan helyi nevezetesség, amelynek megtekintését városnéző túránk során fel kell venni a programba. Minszk főként a körutazások kedvelőinek lehet ideális célpont, hiszen templomai, történelmi emlékei és múzeumai igazán gazdag programlehetőségeket kínálnak.