Fapados repülőjegy árak

 
Fapados repülőjegy árak

A legtöbben összekötik az olcsó repülőjegyeket a fapados repülőjegy árakkal, és ez sok esetben így is van, (főleg, ha a baloldali fapados repülőjegy árakat megnézi)de érdemes megnézni, hogy mit is tartalmaz egy adott fapados repülőjegy ára, és úgy összehasonlítani a hagyományos légitársaságok repülőjegy áraival.

Minden légitársaság, a hagyományos és a fapados légitársaságok is az úgynevezett Yield árképzést használják. Ennek köszönhetően, ha az időn kívül más tényezőt nem vennénk azt lehetne mondani, hogy minél hamarabb foglaljuk le a repülőjegyet, annál olcsóbb lesz.

A fapados repülőjegyek áraira ez a faktor erősebben hat, mint a hagyományos légitársaságoknál, de érdemes azt is megismerni, hogy a kedvező fapados repülőjegy ár mögött pontosan mi van.

Az első és talán a legfontosabb, hogy a fapados légitársaságok a saját oldalaikon és promóciókban egy útra szóló repülőjegy árakat közölnek, szemben a hagyományos légitársaságokkal, akik oda-vissza árakat kommunikálnak. Ha a mi repülőjegy keresőnket használja, abban a fapadosok esetében is oda vissza árak vannak, hogy össze tudja hasonlítani a hagyományos repülőjegy árakkal.

A második fontos dolog, a fapados repülőjegy árakkal kapcsolatban, hogy számos olyan költséget nem tartalmaznak, amit egy hagyományos légitársaság repülőjegy ára tartalmaz. Ezek egy része elkerülhető, de vannak olyanok, amelyek nem.