Észtország repülőjegy

Észtország repülőjegy

Észtország repülőjegy

A Balti államok talán legszebbikje Észtország. Bár egyre több magyar turista keresi fel az országot, az ide szóló repülőjegyek keresettsége még nem olyan nagy, hogy bármelyik légitársaságnak megérje ide közvetlen repülőjáratokat indítani, ezért csak átszállással lehet Észtországba szóló repülőjegyet foglalni. Észtországba a Lufthansa, a Finnair, a LOT, az Air Berlin, az Austrian Airlines, a Brussels Airlines, és a KLM légitársaságok kínálnak olcsó repülőjegyeket.

Az Észtországba szóló repülőjegy foglaláshoz csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy pontosan hová szeretne utazni, és mikor, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra, és kilustázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyeket, amelyeket akár tovább is szűkíthet, vagy online le is foglalhat.

 

Népszerű úti célok Észtországban

 

Tallinn

Tallinn repülőjegy

Észtország fővárosa látnivalók sokaságát garantálja a Balti-tenger közelségére vágyó érdeklődő turisták számára. A város történelme színes fordulatokkal teli, melynek lenyomatát leginkább a belváros és az óváros őrzi. B...

Bővebben »

Észtország

Egy európai körutazás során érdemes felkeresni a méltánytalanul hanyagolt, Dunántúl méretű balti államot, Észtországot, amely temérdek szigetével és kisebb-nagyobb tavaival igazán gazdag felfedezésre váró természeti kincsekben. Az utazóközönség csak főként az utóbbi években kezd rátalálni erre a mesébe illő tájakkal büszkélkedő apró északi államra.

Óceáni éghajlatából adódik, hogy kirándulásra, városnézésre szinte egész évben megfelelő az időjárás: nyáron sem kell kánikulára számítani, mint ahogy télen sincsenek kemény fagyok, ugyanakkor elmondható, hogy felkeresése tavasszal a legideálisabb, mivel ekkor hullik a legkevesebb csapadék.

A lakosság fővárosban való összpontosulása még Magyarországhoz képest is kifejezetten markáns, hiszen Tallinnban él a népességnek mintegy a harmada. A rendkívül változatos történelemre visszatekintő országot lovagrendek és nagyobb birodalmak uralták évszázadokon keresztül, mígnem – a hosszú szovjet fennhatóság után – a 90-es évek elején elnyerte függetlenségét.

Az idelátogatók nem fognak hiányt szenvedni látnivalókban, hiszen a történelmi regények hangulatát idéző Vastseliina várkastély, az önmagában is egész napos városnézést megkövetelő, gyönyörű Narva, valamint a nyáron szinte már mediterrán hangulatú Pärnu csak néhány a sok csodálatos helyszínből, amely Észtországban fogadja a turistákat.