Észak-Írország repülőjegy

Észak-Írország repülőjegy

Észak-Írország repülőjegy

Észak-Írországba nem sok magyar turista utazik, alacsony a keresettsége, ezért közvetlen repülőjáratot egyik légitársaság sem indít ide Magyarországról. Átszállással több légitársaság is, köztük a British Airways, az Aer Lingus a KLM és a FlyBE kínál repülőjegyet ide.

Az Észak-Írországba szóló repülőjegy foglaláshoz csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy pontosan hová szeretne utazni, és mikor, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra, és kilustázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyeket, amelyeket akár tovább is szűkíthet, vagy online le is foglalhat.

 

Népszerű úti célok Észak-Írországban

 

Belfast

Belfast repülőjegy

Észak-Írország központja, az észak-ír főváros nagy történelmi múltra tekint vissza, és jelentősége jóval nagyobb, mint az méreteiből következne. Már az 1100-as években építettek a területen várat, melyet több száz évvel ké...

Bővebben »

Észak-Írország

Az ír szigettel ellentétben ma is Angliához, egész pontosan az Egyesült Királysághoz tartozó Észak-Írország a sziget egyik legszebb területe, csodálatos természeti szépségek otthona. Ódon várak, legendás helyszínek és csodálatos vidék várja az idelátogatókat.

Az észak-ír főváros, Belfast környékét a varázslatos zöld homokkal borított terület határolja, mely a híres írót, Swiftet is megihlette. A város legjellegzetesebb látványossága a híres Albert-óratorony, valamint a Grand Opera House.

Észak-Írországban járva érdemes megragadni az alkalmat, hogy betérjünk egy eredeti ír kocsmába, ahol – összehasonlítva brit testvéreivel – még a szokásosnál is melegebb fogadtatással és fergeteges hangulattal találkozhatunk.

A Dunluce Kastély, mely az évszázadok során a McDonnel család tulajdonában volt, ódon falaival a szédítő magasságú szikláról tekint le a tengerre, amely a háborgó mélységben terül el alatta. Amennyiben szeretnénk közelebbről megismerkedni az ír táj szépségeivel, mindenképp látogassuk meg a Rostrevor Forest Parkot vagy a Lough Navar Nemzeti Parkot.

Észak-Írország igazi mesés helyszín, a városnézések szerelmeseinek és a romantikára vágyóknak egyaránt tökéletes úti cél.