Belfast repülőjegy

Belfast repülőjegy

Belfast repülőjegy

Ha a Belfastba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Belfast repülőjegy árak oldalunkat.

Belfastba jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet, de átszállással a British Airways, az Aer Lingus a KLM és a FlyBE kínál olcsó Budapest Belfast repülőjegyeket.

 

Belfast

Észak-Írország központja, az észak-ír főváros nagy történelmi múltra tekint vissza, és jelentősége jóval nagyobb, mint az méreteiből következne. Már az 1100-as években építettek a területen várat, melyet több száz évvel később a skótok romboltak le, és csak az 1600-as években épült újjá.

Belfast az ír sziget rendkívül színes és látványosságokban bővelkedő települése. A várost övező zöld homok Swiftnek is ihletet nyújtott híres műve, a Gulliver utazásai megírásakor. A varázslatos környezet, melyben Észak-Írország központja található, garantáltan minden idelátogatót pillanatok alatt rabul ejt.

Belfast utcáin sétálva érdemes ellátogatni a városházához, megtekinteni a Grand Opera House épületét, gyönyörködni a híres Albert-óratoronyban, valamint felkeresni a Queen’s Universityt, a város patinás egyetemét.

Habár ma már a ’90-es évekre egyáltalán nem jellemző béke uralja a várost, a kíváncsiskodók még megtekinthetik a település katolikus és protestáns területeit kettéválasztó szögesdrótokat és sorompókat.

Belfast szép és izgalmas hellyé nőtte ki magát a megalapítása óta eltelt sok száz év alatt, ahol városi sétáink során bármikor találhatunk jellegzetes ír kocsmákat, ahol kiváló helyi ételek és remek italok mellett pihenhetjük ki magunkat.