Egyiptom repülőjegy

Egyiptom repülőjegy

Egyiptom repülőjegy

Egyiptom kedvelt úti cél a magyar turisták körében. Ezt felismerve az Egyptair közvetlen repülőjáratokat indít Budapestről Kairóba, így az Egyiptomba szóló repülőjegyek olcsók, ráadásul az utazás is gyors a távolsághoz képest.

Az Egyiptomba szóló repülőjegy foglaláshoz csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy pontosan hová szeretne utazni, és mikor, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra, és kilustázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyeket, amelyeket akár tovább is szűkíthet, vagy online le is foglalhat.

 

Népszerű úti célok Egyiptomban

 

Hurghada

Hurghada repülőjegy

El-Gurdaka vagy angolosan Hurghada városa a Vörös-tenger partján terül el. A fantasztikus korallzátonyairól ismertté vált, látványos üdülőváros Kairótól 450 kilométerre délkeletre helyezkedik el. A kis üdülővárosból könnyedé...

Bővebben »

Kairó

Kairó repülőjegy

Egyiptom fővárosa madártávlatból nézve két teljesen elkülönülő részre oszlik: A Nílus jobb partja mentén fekszik a modern Kairó, míg attól keletre a város tradicionális része. Utóbbit bejárva nyerhetünk bepillantást az iszlám...

Bővebben »

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh repülőjegy

Tény, hogy a legtöbb turista, aki Egyiptomba érkezik a piramisokra kíváncsi, de egyre több üdülni vágyó turista keresi fel Sharm el Sheikh-et. Sharm el Sheikh (Sarm es-Sejk), a vörös tenger északi részén helyezkedik el. Sharm el Sheik...

Bővebben »

Egyiptom

Ha van ország, amelyről elmondható, hogy nincs olyan zuga a Földnek, amely vetekedhetne történelmi kincseivel, az Egyiptom. Az észak-afrikai ország már a civilizáció hajnala óta kimagasló birodalomnak adott otthont, történelmi emlékeit évente turisták százezrei érkeznek megcsodálni.

Egyiptom a piramisok hazája, ahol a Római Birodalom fennhatóságának idejéből származó emlékekkel, valamint a jelenleg is meghatározó iszlám kultúra alkotásaival is találkozhatunk. Ez a dicső múltú ország azon kevesek közé tartozik, ahol a megszámlálhatatlan látnivaló mellett fantasztikus strandok is várják az idelátogatókat.

Mivel a Nílus nagyon fontos szerepet játszott mindig is az egyiptomi kultúra fejlődése során, a legtöbb látnivaló a folyó partjától nem messze található. Ennek, és az ország méretének is köszönhető, hogy a nílusi hajóutak a nyaralás legkedveltebb formái Egyiptomban.

Ritka adottságú, kifejezetten meleg klímájú ország Egyiptom, ahol belekóstolhatunk egy, az európaitól merőben eltérő kultúrába, megcsodálhatjuk a lenyűgöző történelmi emlékeket, és élvezhetjük a napsütötte tengerpart minden kényelmét.