Hurghada repülőjegy

Hurghada repülőjegy

Hurghada repülőjegy

Ha a Hurghadába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Hurghada repülőjegy árak oldalunkat.

Hurghadába a legolcsóbban szervezett utazás keretében charter repülőjáratokkal lehet eljutni. Oldalunkon charter repülőjegyeket nem lehet keresni, de a menetrendszerinti induló repülőjáratok közül, ami kereshető oldalunkon a Turkish Airlines és az Egyptair kínál olcsó Hurghada repülőjegyeket.

 

Hurghada

El-Gurdaka vagy angolosan Hurghada városa a Vörös-tenger partján terül el. A fantasztikus korallzátonyairól ismertté vált, látványos üdülőváros Kairótól 450 kilométerre délkeletre helyezkedik el. A kis üdülővárosból könnyedén behajózható a környék, így meglátogatható a legismertebb környező szigetek egyike, a Giftun-sziget is. A városban számos látnivaló várja a turistákat, többek között például a kéttornyú mecset, a kopt templom vagy éppen a Kairói Egyetem Tengerbiológiai Intézetének múzeuma és akváriuma.

A város mellett Hurghadának nevezik még El-Gounát, valamint a Makadi-öblöt is. El-Gouna közigazgatásilag valóban El-Gourdakához tartozik, azonban a város központjától északra található, körülbelül 30 kilométeres távolságra. A városrész a nevét a Vörös-tenger lagúnáiról kapta. Ezen a környéken lenyűgöző nemzetközi éttermek, bárok, kávézók és kerthelyiségek találhatóak, valódi kis turistaparadicsom a tengerparton. Emellett jellegzetessége egy hatalmas, 18 lyukú golfpálya, valamint a mesterségesen továbbmélyített lagúnákat körülölelő, keleti stílusban megépített szállodák sorozata.

A Makadi-öböl a várostól 25 kilométerre fekszik, a korallszirtek közvetlen közelében. Közigazgatásilag nem része El-Gurdakának, feltehetően csak azért nevezik Hurghadának, mert a hurghadai járattal lehet oda eljutni.