Egyesült Arab Emírségek repülőjegy

Egyesült Arab Emírségek repülőjegy

Egyesült Arab Emírségek repülőjegy

Amióta a Wizz Air fapados légitársaság bevezette a közvetlen Dubai-ba induló fapados járatát, az Egyesült Arab Emírségekbe olcsóbban és gyorsabban is el lehet jutni repülővel. Ha a télből el szeretne jutni a nyárba, talán ez a legolcsóbb módja, ha csak a repülőjegyet veszi számításba, ugyanis az élet és a szállás nem a legolcsóbb itt.

Az Egyesült Arab Emírségekbe szóló repülőjegy foglaláshoz csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy pontosan hová szeretne utazni, és mikor, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra, és kilustázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyeket, amelyeket akár tovább is szűkíthet, vagy online le is foglalhat.

 

Népszerű úti célok Egyesült Arab Emírségekben

 

Abu Dhabi

Abu Dhabi repülőjegy

Abu Dhabi mindenképpen azoknak az utazni vágyóknak ajánlott, akik érdeklődnek a keleti világ iránt, és nem riadnak vissza a rekkenő hőségtől sem. Abu Dhabiban ugyanis a szó szoros értelmében elviselhetetlen a meleg, a leghidegebb hón...

Bővebben »

Dubai

Dubai repülőjegy

Arab világváros. Elsősorban mérhetetlen gazdagságáról híres, melyet az itt található kőolaj biztosít számára. Legmeghatározóbb jellegzetességei fejlett infrastruktúrája, modern ominózus épületei, csillogó szállodái, gyönyör...

Bővebben »

Egyesült Arab Emírségek

1971-ben hét, addig önálló emírség összeolvadásával született meg a mai Egyesült Arab Emírségek, melyet a legtöbben csak az ellentétek országaként emlegetnek. Holott a név ugyan illik erre az államként rövid történelemmel rendelkező területre, mégis annyi csodát rejt az Egyesült Arab Emírségek, hogy azt számba venni is nehéz.

Az ország területét hegyek, gyönyörű tengerpartok, lélegzetelállító sivatagok, hatalmas oázisok teszik igen változatossá. Itt semmin sem szabad meglepődni, szinte minden napra jutnak teveversenyek, szinte bárhol belefuthatunk egy beduin piacba.

Az Egyesült Arab Emírségek területén nehéz régi épületeket találni, ezek egyike a helyiek által csak Öreg Erődnek nevezett Al-Husn palota. A legtöbb építmény nem idősebb harmincévesnél, azonban ezt az ország jószerivel az épületek látványosságával ellensúlyozza.

Dubai az ország legismertebb városa, melynek felfedezésére nincs is alkalmasabb mód, mint bérelni egy motoros csónakot, hogyan könnyen eljussunk az összes fontosabb városrészbe. Dubai tele van múzeumokkal, úgyhogy hosszú programra kell számítani. Az Egyesült Arab Emírségek igen változatos és gazdag ország, amelynek sajátos varázsa rövid idő alatt elkápráztatja az embert.