Dél-Afrikai Köztársaság repülőjegy

Dél-Afrikai Köztársaság repülőjegy

Dél-Afrikai Köztársaság repülőjegy

A Dél Afrikai Köztársaság nem nevezhető közeli úti célnak, ezért a repülőjegy árak nagy különbségeket mutatnak. Sajnos közvetlen repülőjárat nincs ide, mivel nem annyira keresett a magyar turisták körében, de több légitársaság (a KLM, az Air France, a British Airways, a Brussels Airlines és a Lufthansa) is kínál ide átszállással repülőjegyet.

A Dél Afrikai Köztársaságba szóló repülőjegy foglaláshoz csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy pontosan hová szeretne utazni, és mikor, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra, és kilustázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyeket, amelyeket akár tovább is szűkíthet, vagy online le is foglalhat.

 

Népszerű úti célok Dél-Afrikai Köztársaságban

 

Cape Town

Cape Town repülőjegy

Cape Town vagy más néven Fokváros a Dél-afrikai Köztársaság egyik legnagyobb települése. A mediterrán éghajlatú Fokvárosban a tél enyhe, a nyár pedig száraz és meleg. A decembertől júniusig tartó nyárban az átlagos maximum hőm...

Bővebben »

Johannesburg

Johannesburg repülőjegy

A Dél-Afrikai Köztársaság legnagyobb városa egyike a Föld 40 legnagyobb metropoliszának, és bár egyik hatalmi ágazatnak sem szolgál székhelyül az országban, mégis a legnagyobb jelentőséggel bíró, egyetlen elismert világváros Afri...

Bővebben »

Dél-Afrikai Köztársaság

Minden kétséget kizáróan a világ egyik legszínesebb országa a kiváló klímájú Dél-Afrikai Köztársaság, ahol egyetlen államon belül találkozik a teljes világ, hiszen mind etnikai, mind kulturális, mind állat- és növényvilága tekintetében rendkívül változatos.

A Dél-Afrikai Köztársaság a nemzetközi turizmus egyik fellegvárává vált az elmúlt néhány évtizedben, évente tömérdek, a lélegzetelállító tájakra, gazdag nemzeti parkokra és kellemes éghajlatra vágyó turista látogatja, így az ország rendkívül magas színvonalú szolgáltatásokkal és gyönyörű szállodákkal várja a látogatókat.

Etnikai sokszínűsége miatt Dél-Afrikát sokszor Szivárványországként is szokták emlegetni. Fokváros az ország legrégebbi települése, mely az egyik legkedveltebb üdülőhelye is egyben, ahol csodálatos strandokat találhatunk. Fokváros nem szenved hiányt látnivalókban sem, hiszen itt található az ország legrégibb európaiak által emelt épülete, a Jóreménység kastély. Amennyiben szeretnénk az állam korábbi emlékeibe is betekinteni, mindenképp látogassuk meg a Dél-Afrika Múzeumot, mely a busmanokat bemutató kiállításáról és dinoszauruszleleteiről egyaránt ismert.