Dánia repülőjegy

Dánia repülőjegy

Dánia repülőjegy

Dániába szerencsére több városba, több közvetlen fapados repülőjárat is indul Budapestről, így olcsó repülőjegyeket lehet foglalni ide. Koppenhágába a WIzz Air, a Norwegian Air Shuttle és a SAS légitársaságok kínálnak közvetlen repülőjegyet, míg Billundba a Ryanair fapados légitársaság, de ha Dániába szeretne repülőjegyet foglalni, érdemes megnézni az ugyan Svédországban található, de Koppenhágától csak 40 km-re fekvő Malmőbe szóló repülőjegyeket is.

Dániába szóló repülőjegy foglaláshoz csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy pontosan hová szeretne utazni, és mikor, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra, és kilustázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyeket, amelyeket akár tovább is szűkíthet, vagy online le is foglalhat.

 

Népszerű úti célok Dániában

 

Billund

Billund repülőjegy

Dánia második legnagyobb városa. A lego városaként is szokták emlegetni, mivel a világ lego termékeinek 90 százalékát itt állítják elő. Ebből kifolyóan egyik leghíresebb látványossága a LEGO cég, valamint az 1968-ban felépítet...

Bővebben »

Koppenhága

Koppenhága repülőjegy

A dán főváros nem hiába nyerte el a legboldogabb város címet, hisz az egész város állandóan vidáman pezseg. Mégsem érzi úgy az ide látogató, hogy túlzsúfolt lenne. A rengeteg szórakozási lehetőség, a lüktető kulturális élet ...

Bővebben »

Dánia

Habár a skandináv országok közül a skandináv félszigettől délre található Dánia egyértelműen a legkisebb, lakói egyúttal a legbarátságosabb embereknek számítanak az „északi népek” között. Talán épp a déli fekvésnek, és közvetlen szomszédai hatásának köszönhető, hogy a dánok felvilágosultabbak és sokkal nyitottabbak is, mint az többi skandináv ország lakói.

Annak ellenére, hogy az európai nézetek tekintetében sokkal közelebb áll a tőle délebbre fekvő Németországhoz vagy Hollandiához, Dánia kulturális örökségeit tekintve egyértelmű a kapcsolata svéd és norvég rokonaival.

Dánia – már-már versenyre kelve a belgákkal – számottevő bevételekre tesz szert gasztronómiai turizmusából. Talán a hazai utazóközönségnek kevésbé ismert, ám mégis világhírű a dán füstölt hering, aminek megismeréséért évente ezrek keresik fel a skandináv országot.

Az északi országokról nem épp a fürdőzés jut az ember eszébe, ennek ellenére Dánia igen jelentős nyaralóközpontokkal büszkélkedhet, melyek közül Bornholm szigete különösen kiemelkedő, minden évben több százezer turista keresi fel csodálatos tengerpartjait. Dánia látnivalói, üdülési és programlehetőségei messze kielégítenek minden elvárást.