Csehország repülőjegy

Csehország repülőjegy

Csehország repülőjegy

Csehországba, közelsége miatt kevesebben keresnek repülőjegyet, de még mindig olcsóbb Budapestről eljutni Csehországba repülővel, mint autóval vonattal vagy busszal. A Czech Airlines-nak köszönhetően közvetlen repülőjárattal tud eljutni a cseh fővárosba, ráadásul ezek a repülőjegyek nem is drágák.

Ha repülőjegyet keres Csehországba, csak adja meg a feni keresőbe, hogy pontosan hová és mikor, és kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A kilistázott repülőjegyeket tovább szűkítheti, illetve ha talál megfelelőt, tovább léphet az online foglalásra is.

 

Népszerű úti célok Csehországban

 

Prága

Prága repülőjegy

Sokan tartják úgy, hogy aki még nem járt Prágában, az még nem is utazott. Ezt az állítást valamelyest igaznak lehet tekinteni, hisz a prágai látványosságok szinte minden nagyobb világvárost elnyomnak. Prágáról szinte mindenkine...

Bővebben »

Csehország

A páratlan szépségű Csehország különlegessége, hogy az emberi kéz alkotta szépségek, egyedülálló műemlékek csak kiegészítik az önmagában is lenyűgöző természet csodáit. A Český ráj tájvédelmi körzetet 2005-ben például geoparkká nyilvánította az UNESCO, az ország pedig hemzseg a világörökség részét képező műemlékektől.

Csehország olyan ritka adottságú, annyira páratlan múlttal rendelkező hely, hogy leglátogatottabb turistaközpontjának, Prágának, a cseh fővárosnak ismertetéséről is komplett könyvek szólnak. Kétségtelen, hogy Prága Európa leglenyűgözőbb városainak egyike, óvárosi részét naponta turisták ezrei keresik fel. A régi városrész önmagában több napra elegendő látnivalót kínál.

A cseh fővárosban találkozik az építészeti tudás és a mesteremberek műhelyeinek minden titka, ez Kafka és Mucha hazája, ahol egymást érik a legkülönbözőbb múzeumok, kiállítások. Azonban nem csak azok számára jelent fontos úti célt az ország, akik városnézésre vágynak, ugyanis fantasztikus kirándulóhelyeket lehet találni szerte a területén. Igazán pihentető programokat is szervezhetünk, miközben megismerkedünk cseh népi kultúrával is.

Csehország gasztronómiai szempontból is nagy jelentőséggel bír: a cseh sört a világon mindenhol ismerik, és szinte bármely vidéken széles választékot kínálnak belőle, az igazi cseh specialitásról, a helyi kolbászokról még nem is beszélve.