Laterna Magika, Prága látnivalók

Laterna Magika

Laterna Magika

Egyedülálló színházi előadás Prágában

Prágában járva rengeteg történelmi látnivalóval, csodás és ódon középkori épületekkel ismertethetünk meg, ez azonban korántsem meríti ki a város nevezetességeinek listáját. A cseh fővárosnak ezer arca van, természetesen ezek közül a kultúra sem hiányozhat. Ha kulturális élményekre is vágyunk a prágai kiruccanás során, mindenképpen látogassuk meg a Laterna Magikát, ahol fantasztikus és egyedülálló színházélményben lehet részünk.

A Laterna Magika Prága méltán világhírű színháza, ahol egyedülálló módon nonverbális előadásokat láthatunk, vagyis a képek, a vizuális elemek dominálnak, balettel vegyítve. A színház műsora elsősorban felnőtteknek szól, de 10 évesnél idősebb gyerekekkel is bemehetünk – az ennél fiatalabbak egyszerűen nem tudnák megérteni és élvezni az előadást. Az egyedülálló előadások a színházat kedvelők számára páratlan élményt nyújtanak, amit máshol nem kaphatnak meg.

A Laterna Magikában esténként, általában 8 óra körül, illetve délután tartanak előadásokat, a vasárnapot kivéve minden nap. A színház nem csak a turisták által kedvelt, a prágaiak és a Csehország más részeiről érkezett látogatók is szívesen töltik itt az idejüket. A délutáni előadásokat legfeljebb 370 koronáért, az estieket pedig legfeljebb 680 cseh koronáért lehet megtekinteni.

(a kép forrása: Flickr: Daquella manera)