Várna repülőjegy

Várna repülőjegy

Várna repülőjegy

Ha a Várnába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Várna repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Várnába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Várna repülőjegyet lehet foglalni az Austrian Airlines és az Air France járataira. A WIzz Air légitársaság a nyári időszakban indít közvetlen repülőjáratot Londonból Várnára, Londonba pedig napi több olcsó fapados járat indul Budapestről.

 

Várna

Bár Várna városát legtöbben a bolgár tengerparttal azonosítják, mégsem csak a fürdőzés marad annak, aki ebbe a gyorsan fejlődő városba látogat. Sokan talán elmaradottnak gondolják ezt a balkáni várost, de nyugodtan állíthatjuk, hogy lendületesen fejlődik, és színvonalban most már szinte bármelyik tengerparti üdülőhellyel felveheti a versenyt akár egész Nyugat-Európából.

Van néhány nagyon érdekes látnivaló, amit egy nyaralás alkalmával kár lenne kihagyni. Ilyen például az Orvoslás Múzeuma, mely szinte egyedülálló. Érdekes tárlatokkal mutatja be az orvoslás fejlődését nemcsak Bulgáriában, hanem egész Kelet-Európában. A másik ilyen érdekes múzeum, amit ajánlatos megtekinteni, a 2150 négyzetméteren elterülő Régészeti Múzeum, melyben a Balkán-félsziget legszínvonalasabb régészeti gyűjteménye található.

Amennyiben szeretjük a templomokat, Várnában találunk pár érdekeset, amit nem érdemes kihagyni. Az egyik ilyen az örmény templom. Szinte a város központjában található, így viszonylag könnyen meg lehet találni. Úgy kívülről, mint belülről pompás látványt nyújt.

Van a Régészeti Múzeumnak egy különálló része, amit érdemes még megtekinteni, ez a Római fürdő. Bár fürdő néven említik, jó tudni róla, hogy kulturális műemlék.

Várna egyre vonzóbb, egyre népszerűbb üdülőhely, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogató turistákat. A színvonal emelkedésével pedig egyre több nyugati országból érkezővel találkozni. Árban az olcsó nyaralóhelyek közé tartozik.