Bulgária repülőjegy

Bulgária repülőjegy

Bulgária repülőjegy

Ha Bulgáriába szeretne olcsó repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy melyik városba kíván repülni, és hogy mikor, majd kattintson a repülőjegy keresés gombra, és kilistázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyet.

Bulgária az utóbbi időben ismét népszerű úti cél, nyaralási célpont lett a magyar turisták szemében. Ezt felismerve több légitársaság is indít repülőjáratokat ide, de csak a nyári szezonban, mivel ekkor magas a keresettség a Bulgáriába szóló repülőjegyek iránt.

A két népszerű nyaraló helyre, Burgaszba és Várnába a Wizz Air fapados légitársaság, Szófiába pedig a Bulgaria Air légitársaság indít időszakosan közvetlen repülőjáratokat.

 

Népszerű úti célok Bulgáriában

 

Burgasz

Burgasz repülőjegy

Burgasz egy vonzó, barátságos üdülőhely, egyre népszerűbb a turisták körében. A Fekete-tenger partján fekszik, jelentős ipari központ és kikötőváros. Az 1965 óta megrendezésre kerülő Nemzetközi Folklór Fesztiválnak Burgas...

Bővebben »

Szófia

Szófia repülőjegy

A bolgár főváros mindenki számára kitűnő programmal szolgál. Bár még hordozza magán a balkán jellegzetességeit, elmondhatjuk, hogy ma már egy nagyon kellemes, turistalátványosságokkal teli város fogad minket. A több mint egymillió...

Bővebben »

Várna

Várna repülőjegy

Bár Várna városát legtöbben a bolgár tengerparttal azonosítják, mégsem csak a fürdőzés marad annak, aki ebbe a gyorsan fejlődő városba látogat. Sokan talán elmaradottnak gondolják ezt a balkáni várost, de nyugodtan állíthatjuk, ...

Bővebben »

Bulgária

Habár volt idő, mikor a hazai utazóközönség számára az egyik legkedveltebb úti cél Bulgária volt, a Fekete-tenger partján található ország látogatottsága rövid időre alábbhagyott. Szerencsére azonban a főként strandoláshoz, tengerparti üdüléshez kiváló adottságú ország értékeit az utóbbi években ismét kezdik felfedezni.

Bulgária leginkább az elmúlt tíz-húsz évben nem kizárólag nyaralóhelyként vált alkalmassá a kikapcsolódásra, ugyanis egyre jobban fejlesztik a téli sportok kínálatát, így nem csoda, ha évről évre többen látogatják sípályáit is.

Annak ellenére, hogy az országot mindig is főként tengerpartjai miatt kedvelték, Bulgária bővelkedik látnivalókban, hiszen területén Bizánc és Róma fénykorában is létezett már település. Rengeteg ókori rom, a középkorból fennmarad épületek és számtalan török emlék teszi izgalmassá városnézéseinket.

Bulgária tengerpartjai gyönyörűek, természeti kincsekben sem szenved hiányt, így – többek között érezhetően kedvező árai miatt – ismét igencsak közkedvelt úti céllá vált az elmúlt években. Az idelátogatók számos nemzet kulturális hatását tapasztalhatják meg az országban, legyen szó építészetről vagy akár gasztronómiáról, ennek köszönhetően Bulgáriában változatos élményekben lehet részünk.