Brazília repülőjegy

Brazília repülőjegy

Brazília repülőjegy

Ha Brazíliába szeretne olcsó repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy melyik városba kíván repülni, és hogy mikor, majd kattintson a repülőjegy keresés gombra, és kilistázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyet.

Sajnos Magyarországról egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyeket Brazíliába, de átszállással több légitársasággal is elutazhatunk oda.

Legolcsóbban Rio de Janeiro-ba lehet eljutni, mivel ez a legkeresettebb brazil úti cél, így számos légitársaság kínál repülőjáratokat oda. A legolcsóbban és leggyorsabban Amszterdamon, Párizson, Frankfurton, Lisszabonon és Londonon keresztül lehet eljutni Rioba a a KLM, az Air France, Lufthansa, TAP Portugal, Iberia és British Airways légitársaságok repülőjegyeivel.

 

Népszerű úti célok Brazíliában

 

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro repülőjegy

A második legnagyobb és legsűrűbben lakott brazil város, amit 1565. március 1-jén alapított Estáció de Sá. Rio de Janeiro 1763-tól főváros, ezen időszak alatt hét éven át, 1808–1815 között egyben Portugália, Brazília és az Al...

Bővebben »

Sao Paulo

Sao Paulo repülőjegy

A pezsgő életvitelű és lélegzetelállító Brazília legnépesebb városa a felhőkarcolókkal tarkított, nyüzsgő Sao Paulo. A város kialakulása részben a jezsuiták érdeme, mivel az általuk alapított missziós iskola körül épült fe...

Bővebben »

Brazília

A világ egyik legváltozatosabb országa a dél-amerikai Brazília, mely népek és kultúrák keveredéséből született. Olyan lenyűgöző növény- és állatvilágnak ad otthont, amelynek még ma sem ismerjük minden tagját. Hihetetlen ízletes ételek, az utcákon felcsendülő szambaritmusok, mosolygós, barátságos emberek teszik igazán sajátossá és vendégmarasztalóvá ezt a hatalmas országot.

Brazília az igazi, hamisítatlan trópusi paradicsom, amit éghajlata és gyönyörű tájai miatt is rengetegen keresnek fel minden évben. Sokszínűsége és kiismerhetetlen vonzereje abban rejlik, hogy az egyik legvegyesebb jellegű ország, hiszen a kultúrák találkozópontja volt Brazília hosszú történelme során.

Brazília egyik legvonzóbb kulturális eseménye a riói karnevál. Rio de Janeiro a világhírű karnevál idején nemcsak a dél-amerikai ország, hanem szinte az egész világ fővárosává változik, hiszen minden kontinensről özönlenek az érdeklődők a két napig tartó táncos rendezvényre.

Brazília sodró, szenvedélyes és vidám áradata hamar magával ragadja az embert, ezért mindenképp érdemes úgy készülni, hogy hosszabb időt tudjunk eltölteni ebben a csodálatos, trópusi országban.