Belgium repülőjegy

Belgium repülőjegy

Belgium repülőjegy

Ha Belgiumba szeretne olcsó repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőbe, hogy melyik városba kíván repülni, és hogy mikor, majd kattintson a repülőjegy keresés gombra, és kilistázzuk a keresési feltételeknek megfelelő repülőjegyet.

Mivel Belgium közel van Magyarországhoz, ráadásul keresettek is az ide szóló repülőjegyek, fapados légitársaságok is indítanak ide repülőjáratokat.

A legolcsóbban a Brüsszel melletti Charleroi-ba lehet repülőjegyet foglalni, mivel ide a Wizz Air és a Ryanair is indít repülőjáratokat.

 

Népszerű úti célok Belgiumban

 

Brugge

Brugge repülőjegy

A Belgiumban található Brugge Nyugat-Flandria legnagyobb városa, amelyet – mivel számos csatorna szeli keresztül – észak Velencéjének szoktak nevezni. A csatornák partjain néhol még ma is malmok, valamint az egykori erődítményrendsz...

Bővebben »

Brüsszel

Brüsszel repülőjegy

Brüsszel talán arról a legíresebb, hogy itt található a NATO székhelye és az Európai Unió jó néhány intézménye. Ez továbbá Belgium fővárosa is. Pezsgő gazdasági és kulturális élet jellemzi. Európa fővárosaként is szokták ...

Bővebben »

Belgium

Az Északi-tenger partján elterülő aprócska ország igen nagy népszerűségnek örvend, s nem véletlenül. Legtöbben csak úgy ismerik, mint a kiváló sörök és az ízletes csokoládék szülőföldje; rendkívül gondosan elkészített nemzeti unikumaikat a világ minden táján keresett termékekként árusítják. Hollandiával ellentétben Belgiumot nem jellemzi az a fajta szertelenség, amely közvetlen szomszédjára jellemző, holott nyitottsága és felvilágosult nézetei hasonlóak.

Nem csoda, hogy az igazán európai környezetre vágyó, a túlzott kicsapongást kerülő turisták ezrei keresik fel minden évszakban a legfiatalabb nyugati-európai államot, melynek fővárosa, Brüsszel az Európai Unió központja.

Ki ne halott volna a híres brüsszeli pisilő kisfiú szobráról? És ez az igen ismert látványosság is csak egy aprócska szelete mindannak, amivel Belgiumot meglátogatva találkozhat az ember. A főváros hemzseg gyönyörű barokk stílusú épületektől, míg Brugge egyedülálló időutazásra invitálja a látogatókat középkori hangulatával. A belga gasztronómia is világszerte elismert, így csodás látnivalókban és kiváló ételekben, italokban gazdag utazás vár mindenkire, aki ellátogat az apró állam területére.