Brugge repülőjegy

Brugge repülőjegy

Brugge repülőjegy

Ha a Bruggebe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Brugge repülőjegy árak oldalunkat.

Bruggebe jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet, de átszállással az Austrian Airlines, az Air Berlin és a Jetairfly légitársaságok indítanak ide repülőjáratokat. Ezek a repülőjegyek, a kicsi Budapesttől való távolsághoz képest nem olcsók, ezért érdemesebb Brüsszelbe repülőjegyet foglalni, és onnan vonattal átutazni a 100 km-re fekvő Bruggebe.

 

Brugge

A Belgiumban található Brugge Nyugat-Flandria legnagyobb városa, amelyet – mivel számos csatorna szeli keresztül – észak Velencéjének szoktak nevezni. A csatornák partjain néhol még ma is malmok, valamint az egykori erődítményrendszer maradványai állnak. A vízparton olyan házak sorakoznak, amelyekhez hasonlókat szinte csak németalföldi festők képein láthattunk. Brugge hangulata egészen egyedülálló, mivel a XVI. századtól kezdődő hanyatlása előtt épült terei, utcái hihetetlen épségben vészelték át az elmúlt viharos évszázadokat, így a város évről évre mind több turistát vonz, akik szeretnének bepillantást nyerni néhai aranykorába.

A régen oly jellemző jólét, köszönhetően a növekvő turizmusnak, ma már újra tapasztalható, így az idelátogatók egy virágzó, élettel teli, romantikus városka utcáin sétálhatnak, megcsodálhatják a Miasszonyunk templom Európában legmagasabbnak számító kőtornyait, barangolhatnak a hidak, kertek és apró boltok gyűrűjében. Valódi romantikus hangulatú kikapcsolódást kínál Brugge minden látogató számára, rengeteg gyönyörű templom található szerte a városban, a sétáink során pedig lépten-nyomon tölgyfa asztalos kisvendéglőkbe botlunk, melyekben megpihenhetünk. Amennyiben épp valamely fesztivál idején tennénk itt látogatást, egyedülálló hangulatot tapasztalhatunk meg, ilyenkor egész Brugge felpezsdül, és talán alkalmunk lesz a város által foglalkoztatott Aimé Lombaért 47 harangból álló harangjátékát is meghallgatni.