Belföld szállás

A szállás keresés menete

Ha szeretne olcsó szállást keresni, csak adja meg a szállás keresőbe az úti célt (elég, ha elkezdi begépelni, egy lenyíló listában meg fognak jelenni a lehetőségek), legyen az város, régió vagy ország.

Adja meg az érkezésének és távozásának napját, vagy ha nem tudja pontosan, csak a szállás árakra kíváncsi, pipálja ki a „Nem tudom érkezésem/távozásom időpontját” felirat mellett található négyzetet.

Legvégül válassza ki, hány főre, milyen szoba típusra keres szállást (ha belekattint a mezőbe le fognak nyílni a lehetőségek, amik közül választhat). Fontos, hogy amennyiben nem szerepel a lenyílóban az a lehetőség, aminek Önnek megfelel, ezt később adhatja meg.


Belföld szállás

belföld szállás

Ugyan oldalunk elsősorban a külföldre utazóknak készült, nekik nyújt segítséget repülőjegy vásárlás, szállásfoglalás és utazások terén, látogatóink igényeihez igazodva, belföldi szálláskeresést is lehetővé teszünk az oldalunkon.

Tesszük ezt nagyon nagy örömmel, örülünk neki, hogy a belföldi utazás évről évre népszerűbb, folyamatosan nő a vendégéjszakák száma.

Annak is nagyon örülnénk, ha nem csak a belföldi szállás foglalásban, hanem a belföldi repülőjegy foglalásban is jeleskedhetnénk, de egyenlőre, erre nincs lehetőség, mivel a belföldi polgári légi utazás gyakorlatilag 45 éve megszűnt. Mondhatnánk, hogy kicsik a távolságok belföldön ezért nincsen értelme, de ezt nem a távolság befolyásolja. Gondoljunk csak arra, hogy míg Bécs Budapesttől 233 Km-re van légvonalban és van légi összeköttetés, addig Debrecen és Sármellék között nincs, pedig a kettő közötti távolság jóval nagyobb 328 Km légvonalban.

De kanyarodjunk vissza a belföldi szállásfoglalásra. Ha tudja, hogy hol szeretne szálást foglalni, csak írja be a fenti keresőbe és már mutatjuk is a szálláslehetőségeket.

Ha nálunk nem talál megfelelőt, próbálja ki a szállás.hu keresőjét.

 

Népszerű úti célok belföldön

 

Balatonfüred

Balatonfüred szallas

Balatonfüred sokak kedvence, de érdemes megemlítenünk, hogy Blaha Lujza is ide járt pihenni, feltöltődni. Ez nem meglepő, hisz a gyönyörű táj, a tiszta levegő, valamint a Balaton közelsége mindenkit megnyugtat, és kipihenten távozhat...

Bővebben »

Eger

Eger szallas

Eger, ez a gyönyörű város mindig is fontos szerepet játszott a magyar történelemben. Itt volt az a vár, amit alig tudott bevenni a török hadsereg. Ismerjük meg a várost és lakóit! Egerben természetesen a vár a legfontosabb látnival...

Bővebben »

Siófok

Siófok szallas

Siófokon nyáron egymást érik a különböző zenei rendezvények. Csúcsszezonban több ezer turista érkezik ebbe a kicsi, de nagyon hangulatos üdülővárosba. Annak érdekében, hogy folyamatosan fenntartsák az érdeklődést, mindig valami ...

Bővebben »