Autóbérlés online

Az autóbérlés menete

 • Ha autót szeretne bérelni, vagy megtekinteni, hogy milyen autókölcsönzési lehetőségek vannak, elsőként adja meg a keresőbe, hogy melyik országban szeretne autót bérelni.
 • Az ország kiválasztása alapján, a város lenyíló menüben megjelennek azok a városok, ahol az adott országon belül autót lehet bérelni, válassza ki az Önnek megfelelőt!
 • Miután a várost is kiválasztotta, adja meg, hogy hol szeretné felvenni az autót, a helyszín lenyíló menüből.
 • Ha az autót más helyen szeretné leadni, vegye ki a pipát az „Az autó leadása a felvétel helyén?” felirat mellől. Ezt követően a kereső tetején található két szürke gombbal tud váltani a felvétel és a leadás helyszíne között, így megadhat más helyszínt a leadáshoz.
 • Adja meg a felvétel és leadás dátumát idejét, a mezőbe kattintva egy naptár segítségével tud választani.
 • Ha Ön 25 év alatti, vagy 70 év feletti, vegye ki a pipát a „25 – 70 év közötti vezető?” felirat mellől. Ezt azért fontos megadni, mert a 25 év alatti vezető esetén felárt számolnak fel az autókölcsönzők.
 • Ha mindent megadott, kattintson a „Keresés” gombra, a megadott feltételeknek megfelelő autóbérlési lehetőségek, új oldalon fognak megjelenni.
 • Válassza ki a listában szereplő bérautók közül az Önnek megfelelő autót. A kiválasztásban segítségére lehet, a bal oldali szűrő, amiben kiválaszthatja, hogy melyik cégtől szeretne autót bérelni, a jármű felszereltségét vagy a váltó típusát is kiválaszthatja, felül pedig kiválaszthatja azt az autó kategóriát (a gazdaságostól, a kisbuszokon át, a különleges autókig).
 • Amennyiben megtalálta az önnek megfelelőt, a részletek megtekintéséhez kattintson az autó adatai mellett található „foglalás” gombra. Itt egyrészt megtekintheti az autó részleteit, másrészt választhat a különböző biztosítások, valamint az opcionális felszereltségek közül, mint például a GPS vagy a gyermekülés.
 • Ha mindent megadott, kattintson a „Tovább” gombra, a következő oldalon a személyes adatait kell megadni.
 • Miután megadta a személyes adatait, a, kattintson a „Foglalás” gombra, a következő oldalon a fizetési adatait kell megadnia, hogy véglegesítse a foglalást. Miután a fizetési adatokat is megadta, az összes adatról fog kapni egy visszaigazolást.

Autóbérlés

A bogAIR első sorban repülőjegy kereső oldal, de szeretnénk a látogatóink igényit a lehető legszélesebb körben kielégíteni. Tudjuk, hogy a repülőjegy foglalás mellé sokszor bérautót is szeretnének foglalni a látogatóink, ezért kerestünk egy partnert, aki ebben a segítségünkre lehet.

Számos online autóbérléssel foglalkozó oldal van, a kiválasztásnál arra törekedtünk, hogy minél több helyen kínáljon autókölcsönzési lehetőséget, a lehető legszélesebb legyen az autó paletta (lehessen például 9 személyes kisbuszt is kölcsönözni), és a lehető legalacsonyabb áron kínálja az autóbérlést.

Választásunk a rentalcars.com-ra esett, mivel ez az alkalmazás több nagy autókölcsönző cég, mint pédául a Hertz, az Avis, az Europcar, az Almo, a Budget ajánlatait gyűjti össze egy helyen. Több, mint 6000 városban nyújt autókölcsönzési lehetőséget, ráadásul árgaranciát is vállal és az itt kölcsönző felhasználók, nagyon elégedettek a szolgáltatásaival.