Perth repülőjegy

Perth repülőjegy

Perth repülőjegy

Ha a Perthbe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Perth repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Perthbe egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Perth repülőjegyet lehet foglalni a Finnair, a Qatar Airways, a Singapore, a British Airways, a Quantas, a KLM, az Air France és az Austrian Airlines járataira.

 

Perth

Ausztrália legnépesebb városa Perth, és ezzel együtt Nyugat-Ausztrália fővárosa is. A város legnagyobb vonzerejének a hatalmas strandokat tartják. Sokszor hónapok telnek anélkül, hogy egy csepp eső is esne, így szinte tökéletes időjárás várja az itt nyaralni szándékozókat.

A strandok népszerűsége mellett nagyon híres és közkedvelt a botanikus kert, melyről érdemes tudni, hogy nagyobb a területe, mint a New York-i Central Parknak. Tavasszal, amikor szinte minden virágba borul, hihetetlen látványt nyújt, mivel a szivárvány minden színében pompáznak a szebbnél szebb virágok. Közkedvelt még az állatkert is, ahol a kontinens különleges, sokszor ámulatba ejtő állatvilágát tekinthetjük meg. Családok számára még jó kikapcsolódás lehet a víz alatti akvárium megtekintése, mely a legnagyobb Ausztráliában.

Perth egy másik érdekes látványossága egy harangtorony, a Swan Bells. A toronyban található harangok az Egyesült Királyságból származó ajándékok, a 200 éves gyarmatosítási évfordulóra érkeztek. Ezeken kívül még olyan érdekességekkel találhatja szembe magát a turista, mint a Perth-i pénzverde. Ausztráliában már csak két ilyen pénzverde működik, az egyik Perth-ben.

Perth lehet az a város, mely mindenki számára nyújt valami felfedezni valót, valami különlegeset, egyedit. A környéket is érdemes felkeresni, hisz nem csak a városban gazdagodhatunk élményekkel, hanem például a közelben lévő borvidékkel is. A vidék borai szintén közkedveltek nemcsak a helyi lakosság, hanem a turisták körében is.