Cairns repülőjegy

Cairns repülőjegy

Cairns repülőjegy

Ha a Cairnsba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Cairns repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Cairnsbe egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Cairns repülőjegyet lehet foglalni British Airways és a Quantas járataira.

 

Cairns

Az ausztráliai város bár nem tekint vissza nagy történelmi múltra, mégis olyan turistaparadicsommá nőtte ki magát rövid idő alatt, mint kevés hasonló város. Fő vonzereje, hogy közel van a Nagy Korallzátony, ahol remek búvárhelyek vannak. Mindamellett, hogy nagyszerű búvárparadicsom, a horgászok is kedvelik, hisz az év öt hónapján át szerveznek ott versenyeket. Csak magáért a horgászás öröméért is nagyon sokan járnak ide.

A város legérdekesebb része a Mólópiac. Minden vasárnap itt pakolják ki a helyi termelők által kézzel készített termékeket. Itt szinte bármit meg lehet találni, legyen szó kagylóból készült nyakláncról vagy más ékszerekről, különböző használati tárgyakról stb. A hatalmas választék között biztosan mindenki talál olyasmit, amit ajándékba is vihet az otthon maradtaknak.

A környéken található vízesések is hatalmas tömeget csábítanak. Négy olyan vízesés van, amelyeket akár az autóból is megtekinthet a kíváncsi turista. Ha szeretnénk kipróbálni a búvárkodást vagy a szörföt, erre rengeteg lehetőség van, hisz minden nap szerveznek olyan kirándulásokat a Korall Zátonyhoz, melyeknek szerves része a búvárkodás. A korallok állatvilága világszinten is teljesen egyedinek számít itt.

A kirándulások alatt csodálatos látvány nyújtanak a hatalmas cukornád ültetvények, de a város élővilága is lenyűgöző, hisz az esős éghajlatnak köszönhetően buja növényzet fogadja a kirándulás szerelmeseit.