Argentína repülőjegy

Argentína repülőjegy

Argentína repülőjegy

Argentína egyike azoknak a magyar turisták körében keresett országnak, ami elég messze van, így a repülőjegyek ára sem olcsók.

Argentína tipikusan olyan úti cél, ahová kijutni nehéz (drága), de a kint lét már viszonylag olcsó, ezért ajánlatos hosszabb időre oda utazni.

Bár Argentína nagy ország, a magyar turisták körében csak Buenos Aires keresett, de sokan keresik fel San Carlos de Bariloche-t, vagy az első számú tengerparti várost Mar del Plata-t.

 

Népszerű úti célok Argentínában

 

Buenos Aires

Buenos Aires repülőjegy

A városok rajongói rendkívül jól érezhetik magukat Argentína fővárosában, Buenos Airesben, mely azon túl, hogy főváros, az ország legnagyobb városa és kikötője, valamint egész Latin-Amerika egyik legnagyobb városa. A városban sz...

Bővebben »

Argentína

Argentína a Föld nyolcadik legnagyobb területű országa, amely Dél-Amerika déli részének döntő hányadát elfoglalja. Hosszanti fekvése és az országban tapasztalható jelentős szintkülönbségek révén Argentína éghajlata éppolyan változatos, mint kultúrája.

Az állandóan nyüzsgő és forró hangulatú, túlfűtött Argentína káprázatos természeti csodái párjukat ritkítják. Fővárosa, Buenos Aires rendkívül elegáns és élettel teli központja a hatalmas országnak, ahol az ember sosem unatkozhat. Számtalan látnivaló, intenzív, szenvedélyes éjszakai élet, táncos szórakozóhelyek jellemzik ezt a minden ízében latin-amerikai országot, ahol az idelátogatók számára még a kényelem is garantált.

Argentínában két dolog van, ami összeköti az embereket: a tánc – például a tangó – és a futball szeretete, ezen keresztül a világ legtávolabbi zugából érkező turisták is tökéletesen el tudnak vegyülni a helyiekkel, akik nagyon nyitottak és barátságosak.

Csodálatos nemzeti parkok, elképesztő természeti szépségek, kivételes állatvilág, az inka birodalom tárgyi emlékei – ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy nemcsak emlékezetes, hanem szórakoztató nyaralásban lehessen része az idelátogatóknak.