Anglia repülőjegy

 

Anglia repülőjegy

Anglia repülőjegy

Ha Angliábaba keres repülőjegyet, vagy szeretné összehasonlítani a különböző légitársaságok Angliába szóló repülőjegy ajánlatait, csak adja meg a fenti repülőjegy kereső űrlapban, hogy melyik angliai városba keres repülőjegyet, majd kattintson a keresés gombra.

Repülőjegy keresőnkkel az összes angliai város nemzetközi repülőterére kereshet repülőjegyet, de a jobboldali oszlopban felsoroltuk a legkeresettebb Angliába szóló repülőjegyeket.

Anglia az Egyesült Királyság legnagyobb országa. Fővárosa egyben az Egyesült Királyság fővárosa is London, amelyről bővebben a London repülőjegy oldalon írunk.

Anglia mind gazdaságilag, mind kulturálisan, illetve vallását tekintve meghatározója az újkori történelemnek, így számos látnivaló, kikapcsolódási lehetőség és kulturális esemény, látnivaló várja az oda utazókat.

Anglia részét képezik a környező szigetek is: Wight-, Orkney-, Shetland, Hebridák és a Man szigetek Anglia legnépszerűbb városa London, de Londonon kívül is számos látnivaló akad Angliába:

Newcastle Millennium híd, amely egy modern látványos híd, gyönyörű világítással

A Windsori kastély, ami népszerűségét amellett, hogy közel van Londonhoz, annak köszönheti, hogy a királyi család gyakran tartózkodik itt. A Windsori Kastély egyben a világ legnagyobb lakott kastélya is.

Ha a kastélyoknál tartunk, érdemes megemlíteni Anglia legszebb középkori kastélyát is, a Warvick kastélyt, amely az Avon folyó partján áll. Hatalmas park veszi körül, amiben pávák sétálgatnak, és egy csodaszép rózsakertet is találhat ebben a parkban. A várbörtön és a kínzókamra is megtekinthető a kastélyban

Stonhenge ugyancsak nincs messze Londontól, és egyike azon angliai történelmi emléknek, ami még az új-kőkorból maradt fent, funkciója mai napig vitatott

Naphosszig lehetne sorolni Anglia nevezetességeit, egy biztos, érdemes Londonon kívül is körbenézni, ha Angliába utazik.

 

Népszerű úti célok Angliában