Newcastle repülőjegy

Newcastle repülőjegy

Newcastle repülőjegy

Ha a Newcastlebe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Newcastle repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Newcastlebe egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Newcastle repülőjegyet lehet foglalni a KLM és az Air France járataira.

 

Newcastle

Ez az angliai város roppant népszerű a turisták körében. Rengeteg itt a látnivaló, valamint a szórakozási lehetőség. A különböző pubok, éttermek és kávézók folyamatosan arra csábítják az ide látogató turistákat, hogy egy jó pohár sör vagy egy finom puding mellett megvárják, hogy elálljon a szinte mindennapos eső.

Az egyik legismertebb látványossága a Discovery Museum. A hihetetlenül látványosan berendezett múzeum végigvezet a felfedezések korszakán, valamint történelmi kiállítás is látható benne. Ezen kívül rengeteg tematikus múzeum várja az ide látogatókat. Van szépművészeti és gyermekkönyv múzeum is, sőt a Felfedezések Múzeumát is megtekinthetjük.

A helyiek nagyon szeretnek vásárolni, ezért nem meglepő, hogy hatalmas bevásárlóközpontok vannak a városban mindenütt. A legtöbb időt itt töltik el lakosok. Egyik ilyen fontos bevásárlóközpont az Eldon Square Shopping Center. Itt szinte minden megtalálható, amire szüksége lehet egy átlagos angliai családnak, vagy épp egy vásárló kedvében lévő turistának.

A Millennium Híd is egyik közkedvelt látványossága a városnak. Jó időben rengeteg szerelmes pár látható itt. A turisták is szeretnek ennél a különleges formájú hídnál fotózkodni, mivel hihetetlenül jó fotókat lehet itt készíteni.

Newcastle nem csak fiatalok számára lehet tökéletes úticél, hanem családok számára is, hisz a rengeteg látnivaló és a szórakozási lehetőségek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.