Tampa repülőjegy

Tampa repülőjegy

Tampa repülőjegy

Ha a Tampába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Tampa repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Tampába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Tampa repülőjegyet lehet foglalni az Alitalia, az Air France, és a KLM járataira.

 

Tampa

Florida egyik nagyvárosa az Amerikai Egyesült Államokban. Két öböl, a Hillsbourgh és az Old Tampa között fekszik. Igazi napsütéses, szubtrópusi éghajlat uralja. A napozni, strandolni vágyóknak mindenképp ajánlott helyszín lehet.

Igazi, turizmusra specializálódott város. Itt a szerényebb és a több pénzzel érkező turisták is megtalálhatják a számukra kedvező elfoglaltságokat. Luxushotelektől az olcsóbb motelszobákig bárki kedvére megtalálhatja az ideális szálláshelyet.

Egyik luxus negyede a Tampa Palms, ahol rengeteg luxusvilla sorakozik egymás után. Az amerikai gazdagok jó részének ez a hely szolgál téli tartózkodásának helyszínéül, kedvező időjárási feltételeinek köszönhetően.

Leghíresebb látnivalói között ott van a Floridai Akvárium, mely egy óriási háromemeletes, üvegkupolás épületben mutatja be Florida szinte teljes tengeri élővilágát. Ezen kívül érdemes ellátogatnunk még a tampai korcsolyapályára, ahol olyan világhírű versenyeket rendeznek meg évről évre, mint a Tampa Pro vagy a Tampa Am. Akik szeretik a történelmet, látogassanak el a tampai Történelmi Központba, ahol a városhoz kapcsolódó tárgyak, ruhák, műemlékek kerülnek kiállításra, melyek bemutatják a hely történetét 12 ezer évre visszamenően. Ha pedig újabb keletű történelemre lennénk kíváncsiak, szemléljük meg az SS American Victory kiállítást, mely egy hajó fedélzetén kap helyet, és a II. világháborús hadihajózási szokásokra fókuszál.