Orlando repülőjegy

Orlando repülőjegy

Orlando repülőjegy

Ha a Orlandoba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Orlando repülőjegy árak oldalunkat.

Közvetlen Budapest – Orlando repülőjegyet egyik légitársaság sem kínál, de átszállással a KLM, az Air France, az Iberia Airlines, a British Airlines, az Alitalia, a Lufthansa, az Air Canada, a SWISS, a Delta Airlines és a United Airlines kínál olcsó Orlando repülőjegyet.

 

Orlando

Florida állam Orange megye székhelyeként Orlando egy egész évben napos város, melynek turizmusa elsősorban a szórakoztatóiparra épül. Éppen ezért szerepel a családok elsőszámú úti céljai között. Aki ide látogat, jól jár, ha gondosan megszervezi programját, egy hetet pedig mindenképpen érdemes rászánni erre a kalandos városra.

Már Disney Word-nek sem elég egy teljes nap, ha a család minden tagja ki szeretné élvezni a szórakoztatópark adta lehetőségeket. Az Universal Studio kicsit pihentetőbb, gyalogszerrel is könnyen bejárható; itt a család le tud lassítani Disney világa után. A SeaWorld egész napos önfeledt lubickolást kínál mindenki számára. Előbb felsoroltakon felül még megszámlálhatatlan, jobbnál jobb szórakozóhely várja a látogatókat, úgyhogy jó lesz utazás előtt összeülnie a családi kupaktanácsnak és alaposan átbogarászni a lehetőségeket, hogy tényleg kitűzhessük azokat a célállomásokat, melyek leginkább támogatják családunk teljes kikapcsolódását és szórakoztatását.

Ám akinek még nincs családja, esetleg baráti társasággal vagy csak másodmagával utazik, ne gondolja azt, hogy nem fog érdekesebbnél érdekesebb kalandokat találni. A város nyüzsgő éjszakai élete – tele elegáns éttermekkel, kaszinókkal, bárokkal – várja a szórakozni vágyó felnőtteket. Az Epcot Centerben fekszik Orlando egyik nevezetessége, a gigantikus ezüstgolyó, a Spaceship Earth. Mindezek mellett pedig ne feledkezzünk meg a város természeti értékeiről sem: Orlando tavai például várják a vízi sportok szerelmeseit.

Orlando repülőterei, bejutás a városba, transzfer, közlekedés

Orlandónak két nemzetközi repülőtere van, amelyikből a nagyobb forgalmat az Orlando Nemzetközi Repülőtér (MCO) bonyolítja, ami a város központjától 19,1 km-re dél-keletre fekszik. 2012-ben 17 millió volt az utasforgalma, amivel Amerika 13, Florida 2. legforgalmasabb repülőterének számít.

A legforgalmasabb úti célok a repülőtérről belföldiek (Atlanta, New York, Philadelphia), de fontos és fogalmas nemzetközi járatok is indulnak innen Európába (London, Manchester, Frankfurt), Észak-Amerikába (Toronto, Montreal) és Dél-Amerikába (Panama, Sao Paulo, a Bahamák, Mexikó).

A transzfer legegyszerűbb módja a taxi, ami ~ 35$-ért visz be a belvárosba, de ha olcsóbban szeretne bejutni a Lynx társaság buszaival teheti meg, ami a fő terminál A-oldalán állnak meg. A 11-es busz az Orange Avenue-re, az 51-es a Conway-ra viszi utasait 40-60 perc alatt $-ért.