Miami repülőjegy

Miami repülőjegy

Miami repülőjegy

Ha a Miamiba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Miami repülőjegy árak oldalunkat.

Miamiba csak átszálással lehet eljutni Budapestről, a legkeresettebb Budapest Miami repülőjegyek az Air France, Delta Air Lines, KLM, Lufthansa, British Airways, United Airlines, Air Canada, American Airlines repülőjegyek

 

Mikor érdemes Miami repülőjegyet foglalni

Miamiba sokan a tél elől menekülnek, mivel Miamiban januárban is 20 fok felett van az átlaghőmérséklet, ráadásul, ilyenkor kevesebb a csapadék is, ami azt jelenti, hogy januártól áprilisig van a csúcsszezon.

Májusban, illetve októbertől december közepéig a legérdemesebb repülőjegyet foglalni Miamiba, mivel ilyenkor kevesebben utaznak ide, így olcsóbbak a szállások és a repülőjegy is.

A nyári hónapok nagyon melegek és párásak Miamiban, csaknem minden nap esik az eső, illetve ebben az időszakban a leggyakoribbak a viharok hurrikánok, így ezt az időszakot nem annyira ajánljuk

Miami

Az Egyesült Államokban található Florida állam legnépesebb városa, Miami valódi metropolis. Ha valaki ezt a nevet hallja, általában egyből a nyárra, a tengerpartra, esetleg a filmekben sokat látott görkorcsolyás lányokra asszociál. Miami valóban a strandok, gyönyörű tengerpartok, kikötők, a csillogás, az örök nyár városa. Egyik legszebb városrésze a South Beach, ahol rengeteg, az avantgárdot, konstruktivizmust, futurizmust és kubizmust ötvöző art déco stílusban épült épületet szemlélhetünk meg.

Ha Miami az úti cél, természetesen nem hagyhatjuk ki az ország legszebb tengerparti sétányát sem, a leginkább éjszakai életéről ismert és a város leghíresebb szórakozó helyeinek helyszínéül szolgáló Ocean Drive-ot, vagy a Valentian Pool-t, a világ talán legszebb uszodáját.

További nagyon érdekes része a Little Havana. Ez egy kubai városrész, több mint egymillió kubai menekült otthona. Itt inkább a spanyolt beszélik többen, nem az angolt. Amit itt feltétlenül látnunk kell, az a híres El Credito dohánygyár.

A város szíve és egyben üzleti életének központja a Downtown, felhőkarcolók és luxusépületek számtalan tömkelege emelkedik a magasba, de ha már luxusról beszélünk, a Bal Harbourt is meg kell említenünk, a város leggazdagabb luxusnegyedét. Aki kedveli a modern stílust, építészetet és a csillogást, semmiképpen se hagyja ki ezeket a látnivalókat.

Miami szállás

Miami szállás

Ha Miamiba szeretne olcsó szállást foglalni a repülőjegye mellé, Miami szállás oldalunkon teheti meg.

Szálláskeresőnk több, mint 30 nagy szállás kereső és foglaló rendszer Miami szállás ajánlatait gyűjti össze egy helyen. Csak párat megemlítve ezek közül a szállás kereső és foglaló rendszerekből: Agoda, Booking.com, HostelBroker, Hotels.com, Otel.com.

Miami szállás 3 145 Ft/fő/nap-tól »

Miami látnivalók

Miami látnivalók

Ha Miamiba foglaltunk repülőjegyet, és van pár napunk hogy szétnézzünk a városban, a legjobb, ha autót bérelünk. A távolságok sokkal nagyobbak, mint azt mi európaiak megszokhattunk, illetve Miami tömegközlekedése nem annyira sűrű.

Miamiba pihenni, lazulni, szórakozni érdemes elmenni, de számos kultúrális látnivaló is van a városban. South Miami-ban számtalan klub, bár van, ahol önfeledten lehet bulizni, sok latin amerikai zenére is.

Ugyancsak Dél-Miamiban van a híres Miami Beach, ami kihagyhatatlan, hosszú strand.

Miami latnivalók bővebben »

Miami időjárás, éghajlat

Miami időjárás

Miami éghajlata trópusi, monszuni, egész évben meleg van, amit részben a Golf-áramlatnak tudható be. Alapvetően két évszak különíthető el, a téli száraz meleg, és a nyári csapadékos forró évszak.

Novembertől márciusig kevesebb a csapadék, de az átlaghőmérséklet magas, a mi júniusi, júliusi időjárásunkra jellemző. A minimum hőmérsékletek sem vészesen alacsonyak, hiszen a tenger és a Golf áramlat folyamatosan melegíti a levegőt. A tenger még télen sem hűl 20 fok alá.

Miami időjárás bővebben »

Miami repülőtér

Miami repülőtér

Miami egyetlen polgári reptere a Miami Nemzetközi Repülőtér, amely a belvárostól 8 km-re nyugatra fekszik. A bejutás a közelség miatt is nagyon egyszerű és olcsó, amiről bővebben itt írunk.

A Miami Nemzetközi Repülőtérre Budapestről nincs közvetlen repülőjegy, de számos légitársaság kínál ide átszállással repjegyeket.

Miami Repülőtér fontos tranzit repülőtér, mivel innen indul a legtöbb repülőjárat az USA-ból Latin-, és Dél-Amerikába. Ennek köszönhetően a reptér éves utasforgalma nagy, megközelíti a 40 milliót.

Ha szeretne bővebb információt a reptérről és a transzfer lehetőségekről olvasson tovább »

Miami repülőterek bővebben »

Miami adatok

Alapadatok

  • Lakosság 433 000 Fő
  • Területe 143 km2
  • Időzóna GMT +5
  • Ország Amerika
  • Pénznem USD ($)

Miami repülőterei