Miami Seaquarium, Miami látnivalók

Miami Seaquarium

Miami Seaquarium

A Seaquarium, más néven tengeri akvárium Miami egyik különlegessége, mely évente nagyon sok turistát vonz. Szép számban találhatók szállodák a környékén, ezért ha Miamiba szeretnénk utazni, szállást is lefoglalhatunk a Seaquarium környékén, nagyon előnyös környezetben. Az akváriumot 1955-ben nyitották meg, és ma már az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb, leghosszabb tengeri akváriuma.

Miamiben, a Seaquariumban nagyon sok programot szerveznek, többek közt esküvőt is. Bármilyen hihetetlen, de igaz: nagyon sok menyasszony álma, hogy az esküvőjét ezen a helyen tartsa meg. De nem csak a fiatal házaspároknak vannak programok szervezve, a gyerekek is búvározhatnak, delfint simogathatnak, és megcsodálhatják a tenger csodálatos élővilágát.

Ha ez idáig még nem volt lehetőségünk igazi, élő, gyönyörű színes halakat, polipokat, lepényhalat, tintahalat és számos más tengeri élőlényt látni, akkor látogassunk el ide, hisz itt mindenképp ritka élményekkel gazdagodunk. Többek közt részesei lehetünk a híres Flipper delfin (film is készült róla) csodálatos táncának, élő show-műsorának.

A miami Seaquarium tehát nagyon sok érdekes programmal és csodálatos élővilággal várja a turistákat, s ha már Miamiben járunk, semmiképp ne hagyjuk ki ezt az élményt, hisz nem mindennap játszhatunk delfinekkel, és nem biztos, hogy újra lehetőségünk nyílik arra, hogy meglátogassunk egy ehhez hasonló helyet.

(a kép forrása: Wikipedia)

 

?!