Miami Beach, Miami látnivalók

Miami Beach

Miami Beach

Miami az Egyesült Államok keleti partvidékén, Florida államban található igazi világváros, gyönyörű környezettel. Számtalan látnivalót tartogat a turisták számára, akik viszont többnyire mégsem ezért látogatják, hanem az izgalmas, meleg strandok miatt utaznak ide. Miami Beach Miami legcsillogóbb része, egy igazi turistaparadicsom, ahol az odautazók pálmafák környezetében élvezhetik a nyaralást. Az éghajlata trópusi-monszun keverék, az év minden hónapjában meleg van, még télen sem csökken 15 Celsius-fok alá a hőmérséklet.

Miami Beachen nagyon sok spanyol ajkú él, és a város egy része is spanyol stílusban épült. Természetesen fényűző házakról, villákról van szó, amelyek rögtön megragadják az ember tekintetét.

Miami Beach valódi turistaközpont. Azok, akik még nem jártak ott, mindenképp vegyék célba, hisz Amerika büszkesége, és ezen kívül rengeteg látnivalót is kínál. Bár lakosságát tekintve többnyire amerikaiak élnek ott, de számtalan spanyol, kubai és más nemzetiségű nép is lakja. Ha szobát szeretnénk foglalni, alaposan keresgéljünk, hisz találunk itt mindenfélét a luxusszállodától elkezdve a tengerparti kis házakig. Találunk nagyon drágát, de árban megfelelőt is.

Miután eljutottunk strandokra, és wellness központokban kényeztettük testünket, szánjunk időt a múzeumokra, emlékművekre. A Bass Museum of Art-ban szebbnél szebb festményeket és szobrokat tekinthetünk meg.

 

?!