Miami Állatkert, Miami látnivalók

Miami Állatkert

Miami Állatkert

A Miami Zoo-ban összegyűjtötték a világ összes állatát, illetve mindazokat, amelyek nagyon különlegesek, amelyeket mindenképp látni szeretnének az emberek. Ezek az állatok a világ összes tájáról „érkeztek”, így lényegében egy állatkertben, egy helyen láthatunk egy kis részt e sokaságból.

A Miami Állatkertben láthatunk zebrát, majmot, papagájt és más különleges madarakat, pelikánt, struccokat, lámát, oroszlánt, tigrist, elefántot, tevét, lovakat, vízi állatokat, kígyókat, rinocéroszt, vízilovat és számtalan olyan állatot, amely érdekessé teheti az állatkerti sétánkat. Az állatkert nemrég bővült egy fehér tigrissel, amely mogorva jelleme ellenére nagyon sok tekintetet vonz.

Természetesen ebben az állatkertben, a Miami Zoo-ban nem csak egy faj, hanem több is megtekinthető. A majmok rendkívül népszerűek barátságos jellemük miatt. Láthatunk itt gorillát, kapucinus majmot, csimpánzt és sok más különlegességet, pingvineket, fókákat és olyan állatokat, amelyek nem minden állatkertben fordulnak elő, ezért is érdemes ellátogatni ide.

A Miami Zoo bejárására legalább egy napra van szükség, hisz nagyon nagy területen fekszik. Ha nem szeretnénk ilyen sokat gyalogolni, bérelhetünk két- illetve négyüléses kerékpárt a bejáratnál, így kényelmesen, szórakoztató módon járhatjuk be az állatkertet. A Miami Állatkert nagyon híres, és kiváló időtöltés mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

 

?!