Houston repülőjegy

Houston repülőjegy

Houston repülőjegy

Ha a Houstonba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Houston repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Houstonba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Houston repülőjegyet lehet foglalni az KLM, Airfrance, Delta Air Lines és a Turkish Airlines járataira.

 

Houston

A Texas állam délkeleti részén elhelyezkedő Houston az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa. Látnivaló akad itt bőven, ennek ellenére nem kimondottan kedvelt úti cél a turisták számára.

A nedves szubtrópusi éghajlatnak köszönhetően Houstonban tavasszal viharokkal, időnként tornádókkal küzdenek a helyiek, nyáron az átlaghőmérséklet gyakran 32 °C fölé emelkedik. A havazás ritka errefelé.

A városképet erősen meghatározzák a felhőkarcolók, ugyanakkor rengeteg zöldterület van itt elképesztő parkokkal, mint például a Memorial Park vagy a Bayou Bend. Az éjjeli mulatozás a Montrose District nevű szórakoztató negyedben biztosított, ahol a látogató betérhet különböző éjszakai klubokba, bárokba és galériákba. A festőművészet iránt érdeklődőket várja a Museum of Art, ahol Renoir, Manet, Max Ernst és Picasso remekeit lehet megtekinteni. A múzeum negyed 7 millió látogatót fogad évente. Houstonban három színház is nyitva áll a közönség előtt.

A város legismertebb látványossága a Houston Space Center, az amerikai űrhajózás központja, de nem érdemes kihagyni a 184 méter magas San Jacinto emlékoszlopot sem. Houstonban található a világ legnagyobb egészségügyi körzete, a Texas Egészségügyi Központ.