Honolulu repülőjegy

Honolulu repülőjegy

Honolulu repülőjegy

Ha a Honoluluba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Honolulu repülőjegy árak oldalunkat.

A nagy távolság miatt csak átszállással lehet Honolulu repülőjegyet foglalni Budapesti indulással. A nagy távolság előnye viszont, hogy számos lehetőség adódik, különböző átszállásos repülőjegy foglalására. Az olcsóság mellett egy ilyen távolságnál számít az idő is, amit várakozással tölt, a leggyorsabb repülőjegyet a Lufthansa kínálja Budapest – Frankfurt – Vancouver – Honolulu útvonallal, de a szintén Lufthansa által kínált Honolulu – München – Los Angeles – Honolulu útvonalat kínálló repülőjegy is az egyik leggyorsabb megoldás.

 

Honolulu

Honolulu a Hawaii-szigetek (és az USA Hawaii államának) fővárosa. A 8 szigetből álló szigetcsoport 2. legnagyobb szigetén, Oahu szigeten található. A szigeten található többek között Hawaii egyik legszebb és legnépszerűbb üdülővárosa, strandja is Waikiki. Ugyancsak a szigeten, Honolulutól nem is olyan messze található Pearl Harbor is.

Honolulu nemzetközi repülőtere (HNL) épp a Pearl Harbor és Honolulu belvárosa között helyezkedik el. Mivel a reptér a tengerparton van, a szigetcsoport többi tagjára hajóval könnyedén el lehet jutni. A Honolulu Nemzetközi repülőtér a legforgalmasabb reptér a Hawaii szigeteken, éves forgalma csaknem megegyezik a Liszt Ferenc repülőtér éves forgalmával, közel tízmillió utas fordul meg itt évente.

A repülőtér 10 km-re fekszik Honolulu belvárosától. A városba való bejutásra számos lehetőség van. Ha tömegközlekedéssel szeretne tovább utazni 3 busz is érinti a repteret (19-es, 20-as, 31-es), a buszjegy 2.5 $-ba kerül. 15.5 $-ba kerül a reptéri minibusz a belvárosig, taxival pedig 40-50 $-ért juthat be Honolulu belvárosába.

Ha szeretne bővebben tájékozódni, érdeklik más repülőjegy lehetőségek Hawaii-ra, érdemes elolvasni a Hawai repülőjegy

oldalunkat.