Dallas repülőjegy

Dallas repülőjegy

Dallas repülőjegy

Ha a Dallasba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Dallas repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Dallasba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Dallas repülőjegyet lehet foglalni a Lufthansa és az United Airlines, járataira.

 

Dallas

Dallas neve sokak számára a népszerű tévéfilmsorozat miatt hangzik ismerősen, azonban azt kevesen tudják, hogy kiváló kulturális, közlekedési, kereskedelmi valamint tudományos központ. A belvárosban leginkább toronyházak találhatóak, melyek a legnívósabb vállalkozásoknak adnak otthont. Az egyik ilyen nagyon látványos toronyház a Reunion Tower, melynek tetején étterem van, a városra talán innen nyílik a legszebb kilátás.

A West End negyed a város nagy szórakoztató központja, ahol nincs olyan szórakozási lehetőség, amit ott ne lehetne megtalálni. Amennyiben a nagy kikapcsolódásban, sétálásban megéhezünk, a Deep Ellum negyedben bármilyen ízlésnek megfelelő éttermet megtalálhatunk, legyen szó akár egyszerűbb, helyi, akár egy nagyon elegáns francia vagy kínai étteremről.

Több múzeum is várja a kultúra iránt érdeklődőket. A Dallas Museum of Art egyedi gyűjteménnyel rendelkezik, de ennél sokkal érdekesebb a Kennedy gyilkosságot bemutató múzeum. A botanikus kert nem csak látványnak megfelelő, hanem hatalmas sétákra is megfelelő színtér.

A rengeteg múzeum, a kiváló szórakozóhelyek, és a hatalmas közösségi parkok mind a turistákat csalogató létesítmények, melyek a helyiek körében is nagyon kedveltek. Annak ellenére, hogy Dallas nagyon zajos éjszakai élettel rendelkezik, nem ajánlatos éjszaka egyedül útnak indulni.