Boston repülőjegy

Boston repülőjegy

Boston repülőjegy

Ha a Bostonba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Boston repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Bostonba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Boston repülőjegyet lehet foglalni az Air France, Alitalia, Delta Airlines, Lufthansa, Swiss és United Airlines járataira.

 

Boston

Az USA-ban található nagyvárost „Amerika sétáló városának” is nevezik, mivel az itt lakók nagyon kedvelnek sétálni. Délutánonként egész családok indulnak el egy kiadós sétára, de a város nagyobb parkjai délelőtt is tele vannak nem csak sétálókkal, hanem sportolókkal is. Ha itt járunk, nagyon sok épültet felismerhetünk a sok filmforgatásnak köszönhetően. A legszebb és legismertebb épület a kapitólium, mely impozáns látványt nyújt.

Érdemes még megtekinteni a Downtown Crossing városrészt is, ahol a legmárkásabb, legdrágább üzletek találhatók. Ha elfáradtunk a nézelődésben, a Chinatown negyedben haraphatunk valami finom kínai ételt.

Nagyon sok múzeum várja a kultúra szerelmeseit, például a várostörténeti múzeum, a kortárs művészeti múzeum, vagy a John F. Kennedy életét és munkásságát bemutató múzeum. A szépművészeti múzeum is kihagyhatatlan tárlatokkal csábítja az oda látogatókat.

Rengeteg lehetőség várja a Boston szépségeit felfedezni vágyót, hisz több városnéző program is rendelkezésére áll. Akár 30 perc alatt is megtekinthetjük a város főbb nevezetességeit, de akár egész nap is csatangolhatunk a szebbnél szebb látnivalók között. A rengeteg mozi, a hangulatos, színvonalas éttermek, valamint a pezsgő élet mind vonzereje lehet a városnak.

Egy kellemes séta a város valamely parkjában, vagy egy nézelődés a kirakatok sokasága előtt mind jó program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.