Atlanta repülőjegy

Atlanta repülőjegy

Atlanta repülőjegy

Ha a Atlantába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Atlanta repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Atlantába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Atlanta repülőjegyet lehet foglalni az Air France, KLM, Delta Airlines és Lufthansa járataira.

 

Atlanta

Atlanta az USA egyik nagyvárosa Georgia államban. Fejlett infrastruktúrával és sok érdekes látnivalóval várja az ide érkezőket. Olyan óriásvállalatok anyaszékhelye, mint a Coca-Cola vagy a CNN.

Bár modern városnak mondható, és nagyrészt a modern kor építészeti csodái dominálnak benne, azért múzeumokban és történelmi emlékhelyekben sincs itt hiány. Amennyiben ilyesmire vágyunk, meglátogathatjuk például a High Museumot, mely Martin Luther King művészeti gyűjteményeit foglalja magába, de az atlantai botanikus kertet se hagyjuk ki. Mivel a város egyik legfontosabb ismertetőjegye a Coca-Cola, ezért, ha időnk engedi, tegyünk egy kitérőt a World of Coca-Cola kiállításra, ahol több mint 400 féle kólafajta megkóstolására nyílik lehetőségünk. Ezen kívül a CNN stúdiójába is ellátogathatunk.

A város legnagyobb parkja az Olimpia Park, ahol a legnagyobb olimpiai sportolók neveit szemlélhetjük meg, betonlapokba öntve. A Georgia Aquarium az Atlantába érkező turisták egyik legnépszerűbb célpontja. Még egészen újnak mondható, hiszen csak 2005-ben épült, de már az első években látogatási rekordokat döntött meg.

A városban mindenki megtalálhatja a számára legszórakoztatóbb elfoglaltságokat, és majdnem mindenféle érdeklődési területét kielégítheti sokszínű volta miatt. Akár tartalmas pihenésre, akár szórakozásra vágyik, a város maximálisan kielégíti az ide érkezők igényeit.