Budapest - Velence repülő menetrend

 

Menetrend szűrő

Típus


Napok


Légitársaságok


Honnan


Hová


induló

Kiválasztás

Ryanair FR 5045

Budapest(BUD) vasárnap 16:45:00

Velence(TSF) vasárnap 18:10:00

érkező

Kiválasztás

Ryanair FR 5046

Velence(TSF) csütörtök 15:55:00

Budapest(BUD) csütörtök 17:15:00

érkező

Kiválasztás

Ryanair FR 5046

Velence(TSF) szerda 18:15:00

Budapest(BUD) szerda 19:35:00

induló

Kiválasztás

Ryanair FR 5045

Budapest(BUD) szerda 16:25:00

Velence(TSF) szerda 17:50:00

Ezen az oldalon a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (Ferihegy) Velencébe induló, és Velencéből érkező repülőjáratok menetrendjét tekintheti meg, illetve kereshet benne.

A Liszt Ferenc Repülőtér (Ferihegy) menetrend általában évente kétszer változik, van egy nyári, illetve téli repülő menetrend. A nyári menetrend általában májustól szeptemberig, míg a téli októbertől áprilisig tart.

Ettől függetlenül a Velence menetrend változhat máskor is, mivel indíthatnak új légitársaságok is közvetlen repülőjáratot ide, illetve meg is szűnhetnek járatok.

Velencébe, illetve Velencéből közvetlen repülőjáratokat a következő légitársaságok indítanak: Ryanair,

A fenti menetrendet szűrheti és rendezheti több feltétel alapján is.

A baloldali „Menetrend szűrővel” kiválaszthatja, hogy csak érkező, vagy csak induló járatok jelenjenek meg a listában, beállíthatja, hogy melyik napok, hogy melyik légitársaságok velencei repülő menetrendjére kíváncsi, de azt is megadhatja, hogy pontoan melyik repülőtérre, vagy repülőtérről induló velencei járatok menetrendjére kíváncsi.

A lista felett található rendezés lenyíló menüvel rendezheti a menetrendet napok, indulás ideje, légitársaságok és úti célok szerint.

A repülő menetrendet hetente frissítjük, kivéve a Ryanair menetrendjét, azt havonta frissítjük. A változás jogát a légitársaságok és a bogAIR.hu is fenntartja!