Turkish Airlines légitársaság

Turkish Airlines légitársaság

A Turkish Airlines-t 1933-ban alapították, Törökország nemzeti légitársasága. Bázis repülőtere az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér (IST). Számos járatokat indítanak Európába, a Közel-Keletre, a Távol-Keletre, Észak-Afrikába, Dél-Afrikába és az Amerikai Egyesült Államokba A Turkish Airlines 1947-ben kezdte meg a nemzetközi utas szállítást. 1990-ben a légitársaság közel egynegyedét eladták magánembereknek, a többi része állami tulajdonban maradt.

Turkish Airlines menetrend

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Éva on

Egyszer utaztunk velük de soha többet nem fogunk!!!

by G. on

Tesszalonnikibe utaztam isztambuli átszállással. Több mint egy óra késéssel indultunk el és az átszállásra 1óra 10percünk volt. Tájékoztatást nem kaptunk arról, hogy miért nem indulunk el. Ez szerintem frusztráló, különösen azoknak akik átszállnak, hiszen fontos lenne tudniuk, hogy "házon belül" (szintén Turkish-sel repültünk tovább) meg fognak-e várni bennünket. Végül utasként elértük a csatlakozást, ellenben a csomagjaink nem. (szerintem normális szervezéssel nem lehetett volna gond!). Ez azért volt kellemetlen, mert üzleti úton voltunk és az ingekre, stb szükségünk lett volna, de azok csak másnap este jöttek meg, amikor már túl voltunk a találkozón. A görög reptéren meg sem voltak lep?dve, hogy a turkish-sel jöttünk és lemaradt a csomagunk, úgy t?nt, hogy legalábbis ezen a viszonylaton ez megszokott. A kaja egyébként fullos volt (mondhatni, hogy "mint a régi szép id?kben" anno a Malévnál.) De pl. nem sietik el a felszolgálást, így aki a végére marad, az örül, ha bele tud harapni a kajába. A 4 turkishes úton mindegyiken volt saját kijelz? és mindig kaptunk fejhallgatót is a fedélzeti média kiélvezéséhez. Úgy tudom sokat költenek a flottára. Összegezve felszereltség és kiszolgálás jó, de szervezettségben kifejezetten gyengének mondanám.

by Geri on

Isztambulba utaztam Turkish Airlines-szal. Bár oda és vissza is késet picit a gép, elégedett voltam. A személyzet barátságos volt, az étel is rendben volt és még az indulás el?tt is kaptunk italt. Az Isztambuli Atatürk reptéren viszont egy picit gyenge a kommunikáció

Comments are closed.

Web Analytics

Clicky