Lufthansa légitársaság

Lufthansa légitársaság

A Lufthansa légitársaságot 1953-ban alapították. Székhelye Köln, bázis repülőtere Frankfurt, de München is kiemelt csomópontja. 1994-ig a Német Szövetségi Köztársaság nemzeti légitársasága volt, ez után csökkent az állami tulajdon 50%-alá, 1997-re teljesen privatizálták a Lufthansa légitársaságot. Alapító tagja a StarAlliance szövetségnek. 2004-ben több mint 90 ezer alkalmazottja volt. A Lufthansa légitársaság 2007-ben 100%-ban felvásárolta a SWISSair légitársaságot.

Lufthansa menetrend

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Ani on

Több alkalommal utaztam Frakfurton, Vagy Münchenen keresztül New Yorkban. Minden esetben kifogástalan kiszolgálást kaptam. A személyzet mindég készséges volt. Étellel, itallat maximálisan meg voltam elégedve. A menedid?t is 1 kivételével mindég tartották.

by Joe on

Frankfurti átszállással repültem Szingapúrba a Lufthansa-val egy A380-assal (kell több??). Ok, hogy ez els?sorban nem a légitársaság érdeme, de az igen, hogy ilyen szuper gépeket vesznek. A személyzet és az étel is rendben volt, talán csak a filmválaszték volt gyenge, ami egy ilyen hosszú úton azért számít.

Comments are closed.

Web Analytics

Clicky