Austrian Airlines légitársaság

Austrian Airlines légitársaság

Az Austrian Airlines légitársaság Ausztria nemzeti légitársasága, 1957-ben alapították az Air Austria, és az Austrian Airways összeolvasztásával, székhelye Bécsben van. A légitársaságot először 1969-ben szervezték át, a gazdaságtalan járatokat törölték, és új interkontinentális járatokat indítottak. 1992-ben az utasforgalma már 3 millió fő volt. Az utóbbi években tizenöt légitársasággal kötött code-share megállapodást, partnere például a SWISSair is. 2006 ban utasforgalma elérte a 10 millió főt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Anyuszi on

Másfél órás repül?út valóban rövid, de a korai indulás miatt jól esett volna egy finom péksütemény. Ehelyett fóliában egy gyanús kekszet kaptunk lekvárral töltve. Hozzá sem nyúltam. Az volt a durva, hogy a sztyuik friss ropogós császárzsemlét faltak pofátlanul. A jegyünk elég drága volt, legközelebb ha tehetem nem velük utazom.

by greg on

Bécsb?l utaztam Párizsba Austrian Airlines-szal, a gép rendben volt (A321.es), tiszta volt, normális volt a lábtér. Az online.check-in is ment bár elég kevés hely volt foglalható online szerintem. A személyzet barátságos és segít?kész volt, viszont az étel kevés volt és még olcsónak sem mondható a légitársaság.

Comments are closed.

Web Analytics

Clicky