Norwegian Air Shuttle fapados légitársaság

Norwegian Air Shuttle fapados légitársaság

A Norwegian Air Shuttle fapados légitársaság a második legnagyobb skandináv légitársaság, 2010-ben több mint 13 millió utast szállított, összesen 60 repülőgéppel rendelkezik (mindegyik Boeing). Bázis repülőterei Oslo-Gardermoen, Koppenhága, Stockholm-Arlanda, Helsinki-Vantaa, Bergen és Stavanger, többnyire ezekről a repülőterekről indít járatokat, elsősorban Európába, a Közel-Keletre és Észak-Afrikába.

A Norwegian fapados légitársaságot 1993-ban alapították, 2002-ben kezdett el fapados járatokat indítani, amivel egy időben változtatták meg a nevüket a ma is használt Norwegian névre.

Norwegian

Plusz költségek az Norwegian járatain

Ha a Norwegian fapados légitársaságnál foglal repülőjegyet, számítson rá, hogy amennyiben hitelkártyával fizet 1400 Ft plusz költséget számolnak fel (a bankkártyás fizetés ingyenes).

Ha online regisztrálja a poggyászát, 2 100 Ft, ha a reptéren, 4 200 Ft plusz költséget számol fel a Norwegian.

A fedélzeten vásárolhat ételt, illetve italt, egy szendvics 1 350 Ft-ba, egy kávé 540 Ft-ba kerül.

Norwegian Air Shuttle menetrend

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by kirk on

Fapadosok között a legjobb. Wizz air-hez, Ryanair-hez képest jóval kényelmesebb és tágasabb. Jegy ára valamivel drágább is. Személyzet kedves, fedélzeten az árak természetesen drágák. Összességében én pozitívan csalódtam :)

by trasi on

Ha jó el?re foglalsz olcsó lesz a jegy. oda és vissza is késett a gép. Odafelé sikerült a viszkijárat sorába lefoglalni az ülést így nagy volt a lábtér, de egyébként elég kicsik a helyek. A fedélzeten az étel természetesen pénzbe kerül és hát nem valami jó. Összességében minden várható volt, de azért nem egy Lufthansa, vagy Air France...

Comments are closed.

Web Analytics

Clicky