airBaltic fapados légitársaság

airBaltic fapados légitársaság

Az airBaltic, egy viszonylag fiatal, 1995-ben alapított légitársaság, melynek többségi tulajdonosa a Lett álam 52,6%-os részesedéssel 47,2%-os részesedéssel a Scandinavian Airlines a második legnagyobb tulajdonosa volt az alapításkor az airBaltic légitársaságnak. Központi reptere a Rigai repülőtér, többnyire Rigából, Vilniusból és Tallinból szállít utasokat összesen 38 repülőgéppel. Budapestről csak Rigába váltható fapados repülőjegy az airBaltic járataira.

2009-ben a Scandinavian Airlines eladta a részvényeit az airBaltic menedzsmentjének. Ez további változásokat eredményezett, például saját törzs utas programja lett az airBaltic fapados légitársaságnak.

airbaltic.com

Plusz költségek az airBaltic járatain

Amennyiben az airBaltic fapadosra foglal repülőjegyet, számolnia kell poggyász faladási költséggel, amely 5 400 Ft / út online és a reptéri regisztráció esetén is. Ha étkezni szeretne a repülőút alatt, egy szendvics 810 Ft, az üdítő, kávé, tea ára 540 Ft. Amennyiben helyjegyet is szeretne foglalni, annak ára 810 Ft.

 

airBaltic menetrend

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Trisa on

Az árral minden rendben volt, az airBaltic olcsónak mondható. A személyzet kevésbé volt udvarias, a földi személyzet a check-in-nél kibírhatatlanul modortalan volt, ráadásul elég kés?t nyitották meg a beszállást, kevés id? volt rá. A poggyász súly és méret ellen?rzés szerintem túl szigorú (kb ha egy grammal túlléped, fizetni kell)

Comments are closed.

Web Analytics

Clicky