Aer Lingus fapados légitársaság

Aer Lingus fapados légitársaság

Az Aer Lingust 1936. május 22-én alapították. Az első járat, Dublin és Bristol között közlekedett. 1958-ban indította első transzatlanti járatát Shannon és New York között. A cég fejlődése a fapados légitársaságok megjelenésével megállt, mivel a fapados légitársaságok alacsony áraival nehezen veszi fel a versenyt. Legnagyobb riválisuk a szintén ír Ryanair Az Aer Lingusnak 2000-ben belépett a Oneworld légi szövetségbe, és nagy költségcsökkentésbe kezdett. Azonban ezek a változások sem voltak eredményesek, így újrapozícionálták magukat. sem 2007. április 1-jétől kiléptek a Oneworldből, valamint számos új hosszú távú járatot indítottak. 2006 októberében a legnagyobb riválisa a Ryanair megpróbálta felvásárolni, azonban ez végül nem sikerült neki.
aerlingus.com

Plusz költségek az Aer Lingus járatain

Amennyiben az Aer Lingus fapadosra foglal repülőjegyet, számolnia kell poggyász faladási költséggel, amely, ha online regisztrálja a poggyászát, 4 050 Ft /út, ha a reptéren, akkor 5 400 Ft / út. Ha étkezni szeretne a repülőút alatt, egy reggeli ára 2 430 Ft, egy szendvics 1 300 Ft.

Aer Lingus menetrend

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by utri on

Bár az Aer Lingus gép 2 órát késett m?szaki hiba miatt és ezt meglehet?sen rosszul kommunikálták, minden rendben volt. A gép igényes, szép és jó volt a személyzet is rendben volt. A gépen már s?r? bocsánatkérés volt a késésért, míg a földi személyzet ezt nem vitte túlzásba

Comments are closed.

Web Analytics

Clicky